x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Bonfim, scos din lot. Cârţu: ”M-a înjurat de mamă”

Bonfim, scos din lot. Cârţu: ”M-a înjurat de mamă”

29 Apr 2011   •   17:53
Bonfim, scos din lot. Cârţu: ”M-a înjurat de mamă”
Sursa foto: /Intact Images
163059-bonfim-intact-images-20110201180227032.jpg

Fundaşul brazilian Eder Bonfim a fost scos din nou din lotul Stelei, după reacţia nervoasă avută la adresa antrenorului Sorin Cârţu în momentul înlocuirii în partida cu Pandurii, la două săptămâni după scandalul ce a urmat meciului cu Oţelul, când a fugit din cantonament în club alături de Ricardo.

"Cu Bonfim am văzut şi eu reacţia lui după meci. Mi s-a spus că a făcut nişte gesturi după ce l-am schimbat şi am vorbit cu stafful în autocar, să-mi spună ce s-a întîmplat. La televizor am văzut că a înjurat, că «hijo di puta» şi a doua zi l-am luat şi am vorbit cu el. Măi, băiete, mama mea nu a fost curvă! Dacă eu te respect, respectă-mă şi tu. Eu nu pot să te mai antrenez, să o facă cine vrea. Şi l-am dat afară din vestiar!", a povestit Sorin Cârţu la Sport.ro.

În replică, Bonfim a spus că nu l-a înjurat pe tehnician, ci că era nervos din cauza evoluţiei sale din meciul cu Pandurii. "Mi-a zis că nu mai am voie să mă antrenez. Eu voi vedea ce trebuie să fac în continuare. În momentul în care m-a înlocuit am fost nervos, nu mi-a plăcut. Nu l-am înjurat pe el, eram supărat pe evoluţia mea, am înjurat pur şi simplu. Jocul nu mi-a mers bine, era 1-0 pentru adversari... Cred că am fost exclus şi din cauza problemelor pe care le-am avut şi înainte, dar el spune că m-a dat afară din cauză că l-am înjurat pe el. Mi-a zis că este decizia lui de a nu mă mai lăsa să mă antrenez cu echipa mare. Încă nu ştiu dacă voi merge la echipa a doua, voi vorbi cu cei din conducere pentru a se decide soarta mea", a spus Bonfim la GSP TV.

×
Subiecte în articol: steaua sorin cartu fotbal intern bonfim