x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Braşovenii vor a doua victorie consecutivă în campionat

Braşovenii vor a doua victorie consecutivă în campionat

01 Dec 2010   •   13:39
Braşovenii vor a doua victorie consecutivă în campionat
Sursa foto: /Intact Images
140402-20101129151131002.jpg

După victoria din etapa trecută cu Rapid, FC Braşov vrea trei puncte şi din confruntarea cu vecina de clasament FCM Târgu Mureş pentru a se îndepărta de zona periculoasă a clasamentului.

"Nu mă interesează să facem spectacol, să jucăm senzaţional de bine şi să pierdem. Vreau să văd determinare şi luptă, iar la final să ne trecem în cont încă trei puncte extrem de importante. Jucăm în compania unei contracandidate la retrogradare şi este important să câştigăm. Va fi un meci infernal, suntem convinşi de asta, pentru că şi cei de la Târgu Mureş ştiu că în acest meci aceste trei puncte cântăresc foarte mult", a declarat antrenorul braşovenilor, Daniel Isăilă.

În tur, braşovenii s-au impus cu 1-0 în deplasare. "Târgu Mureş nu mai are echipa din turul campionatului, atunci erau şi ei mai neomogeni, aveau un alt antrenor. Acum însă, s-au sudat relaţiile şi la ei şi arată altceva în teren. Chiar au o echipă care poate oferi surprize indiferent de adversarul pe care îl are în faţă", a mai spus Isăilă.

×