x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Cârţu: "Am meritat victoria! Golul lui Bănel a fost valabil şi am avut şi un penalty!"

Cârţu: "Am meritat victoria! Golul lui Bănel a fost valabil şi am avut şi un penalty!"

14 Apr 2011   •   10:51
Cârţu: "Am meritat victoria! Golul lui Bănel a fost valabil şi am avut şi un penalty!"
Sursa foto: /Intact Images

Antrenorul Stelei, Sorin Cârţu, a declarat, miercuri seară, după victoria în faţa Oţelului Galaţi, scor 1-0, că formaţia sa are nevoie de multă şansă pentru a termina sezonul pe unul dintre primele două locuri.

"Victoriile trebuiesc întâmpinate cu bucurie. Am făcut o partidă bună şi meritam să câştigăm. A fost un meci greu, pe muchie de cuţit, dar cred că am fi putut să o decidem din prima parte. Aşa, în special după minutul 80, a trebuie să închidem jocul pentru că şi 1-0 e o victorie. Ca să ne clasăm în primele două locuri ne trebuie şi multă şansă. Era normal să-i scot pe Dică şi Maicon în repriza a doua, aşa am gândit meciul dinainte, pentru că ei erau predispuşi să cadă fizic. I-am transmis un mesaj lui Dică şi aseară că mă gândesc să joc cu el, chiar dacă la antrenament l-am încercat şi pe Onofraş. Mă gândeam că poate mai micşorează şi el din criticile pe care i le aduce Gigi Becali", a spus Cârţu.

Tehnicianul roş-albaştrilor consideră că Oţelul a surprins în tur prin forţa grupului: "Oţelul are ca atu echipa, au multe automatisme şi se bat pentru fiecare balon. Un minus la ei e forţa ofensivă. Nu au jucători care să iasă din tipar. Ei au surprins mult în fotbalul românesc pentru că forţa de grup a trecut peste valoarea individuală".

Cârţu a mai spus că pentru Maicon este greu să iasă în evidenţă. "Am înţeles că a fost un gol valabil al nostru şi a fost un penalty clar la Gardoş. Nu ştiu ce discuţii au fost între Kovacs şi jucătorii Oţelului, însă şi eu i-am zis arbitrului de la pauză că mi-a anulat un gol acum şi mi-a mai anulat un gol la meciul CFR Cluj - Oţelul. E greu pentru Maicon să iasă în evidenţă la un meci oficial. Poate şi eu l-am forţat prea mult la meciul cu Timişoara. Acum s-a ivit această şansă şi a avut o execuţie de atacant veritabil. Acum e politica clubului ce se va întâmpla cu el. Pe Gardoş îl văd fundaş central, viitorul fundaş central al Europei. Eu i-am zis lui Gigi să-l ia şi pe Găman, pentru că la echipa naţională văd un cuplu de funduşi centrali Gardoş-Găman. Dar strategiile şi le face fiecare conducător", a precizat Cârţu.

Steaua a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), pe Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a XXVI-a a Ligii 1. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Maicon, în minutul 25. În urma acestui rezultat, Oţelul a pierdut primul loc în clasament după 18 etape, lider fiind acum FC Timişoara, care a remizat, pe teren propriu, scor 2-2, cu Pandurii Târgu Jiu.

×
Subiecte în articol: steaua liga 1 sorin cartu fotbal intern