x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Cârţu cheamă fanii la stadion pentru meciul cu Rapid

Cârţu cheamă fanii la stadion pentru meciul cu Rapid

02 Mai 2011   •   12:30
Cârţu cheamă fanii la stadion pentru meciul cu Rapid
Sursa foto: /Intact Images
163290-cartu-intact-images-20110320122919011.jpg

După ce la meciul cu Gloria Bistriţa nu au asistat nici 2.000 de spectatori, tehnicianul stelist Sorin Cârţu a făcut un apel la fanii să vină la stadion pentru meciul cu Rapid, cerându-şi scuze încă o dată pentru înfrângerea din derbu-ul cu Dinamo.

"Dacă ar fi fost mai multă lume poate evoluţia noastră ar fi fost şi mai bună. Nu e plăcut pentru un fotbalist să joace cu puţini spectatori şi ăia care sunt să-i înjure. Poate că jucătorii merită să fie taxaţi prin absenţa de la stadion, pentru că au pierdut meciul cu Dinamo. Îmi cer scuze încă o dată pentru înfrângerea cu Dinamo şi îi rog să vină la stadion. Trebuie să înţeleagă şi ei că e un moment dificil", a spus Cârţu.

Antrenorul spune că partida cu Rapid de miercuri este al doilea derby, un meci de orgoliu, în care rezultatul contează foarte mult. "Sper ca suporterii să vină la stadion şi să creeze o atmosferă ca în meciul cu Dinamo. Faptul că Marian Rada a trecut la conducerea tehnică a echipei Rapid nu e un lucru bun pentru noi în perspectiva meciului. Rada e de mult timp la club, ştie bine jucătorii şi jucătorii sunt familiarizaţi cu el. Iar când se schimbă antrenorul apare şi o anumită şansă", a afirmat Cârţu.

×
Subiecte în articol: steaua sorin cartu fotbal intern