x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Cârţu, confirmat la prânz, demis seara!

Cârţu, confirmat la prânz, demis seara!

25 Noi 2010   •   00:01
Cârţu, confirmat la prânz, demis seara!

Deşi fusese confirmat pentru meciul cu Steaua, Sorin Cârţu a fost demis de conducerea echipei CFR Cluj ca urmare a gestului nervos al antrenorului prin care acesta a spart geamul băncii de rezerve de la Basel, incident care a făcut înconjurul lumii.

Anunţul a fost făcut printr-un comunicat difuzat, miercuri seară, pe site-ul oficial al clubului. Oficialii din Gruia le cer scuze fanilor şi organizatorilor Ligii Campionilor şi spun că nu vor ca imaginea echipei să fie asociată cu astfel de ieşiri.

"Clubul CFR 1907 Cluj a decis să renunţe la serviciile antrenorului Sorin Cârţu. Pentru că valorile şi imaginea clubului CFR 1907 Cluj nu pot fi asociate cu gestul antrenorului Sorin Cârţu din minutul 75 al partidei de la Basel, am decis ca relaţia de colaborare dintre clubul CFR 1907 Cluj şi domnul Sorin Cârţu să înceteze. Ne cerem scuze pentru gestul lui Sorin Cârţu, în primul rând faţă de UEFA, organizatorul competiţiei Champions League, clubului FC Basel 1893, suporterilor clubului nostru, şi tuturor iubitorilor fotbalului şi ai sportului în general. Începand de mâine, antrenorul principal al CFR 1907 Cluj va fi Alin Minteuan, acesta va fi ajutat de Paolo Potocnik şi Horea Carlan. Ne cerem incă odată scuze pentru gestul care nu face cinste sportului, Ligii Campionilor şi clubului CFR 1907 Cluj", se arată în comunicatul grupării clujene, semnat de preşedintele Iuliu Mureşan.

×