x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Cârţu: ”Cupa este obiectiv secundar pentru Steaua”

Cârţu: ”Cupa este obiectiv secundar pentru Steaua”

19 Apr 2011   •   15:44
Cârţu: ”Cupa este obiectiv secundar pentru Steaua”
Sursa foto: /Intact Images
161824-cartu-intact-images-20110320122919011.jpg

Antrenorul Stelei, Sorin Cârţu, a declarat azi, într-o conferinţă de presă, că obiectivul principal trasat de conducere este clasarea în primele două locuri ale Ligii 1 şi nu câştigarea Cupei României.

"Ştim foarte bine care e obiectivul principal al echipei, trasat de patron, acela de a fi în primele două locuri. Cupa este un obiectiv secundar. Dar pentru că în suita de meciuri vine acest meci de Cupă, el e cel mai important acum. E un meci diferit faţă de cel din campionat, este o altă competiţie şi se joacă într-o dublă manşă. Important e să-ţi iei nişte asigurări pentru partida retur. La final, după cele două partide noi să ajungem în finala competiţiei. După aia, cel mai important va fi meciul cu Dinamo", a spus Cârţu.

Tehnicianul a precizat că există posibilitatea ca jucătorii Ricardo şi Bonfim, reveniţi la antrenamente, să evolueze în partida cu FC Braşov: "Am avut o discuţie cu ei în faţa echipei. Le-am explicat că în mod intenţionat nu am vrut să vorbesc atunci. Le-am explicat de ce am procedat acum aşa. Este un interes în primul rând al lor, al jucătorilor. Am făcut un compromis să nu prejudiciez interesul jucătorilor. Ei ar putea juca şi cu Braşov, o să vedem. Pedeapsa cea mai grea care i se dă unui jucător este să-i iei din bani. Sunt de atâta timp în fotbal şi ştiu. E mai grea pedeapsa asta decât de a merge la tineret, la echipa a doua".

×