x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Cârţu despre egalul de la Galaţi: "Puteam obţine mai mult"

Cârţu despre egalul de la Galaţi: "Puteam obţine mai mult"

31 Oct 2010   •   00:00
Cârţu despre egalul de la Galaţi: "Puteam obţine mai mult"
Sursa foto: /Intact Images

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Sorin Cârţu, a declarat, sâmbătă, că Oţelul Galaţi este probabil cel mai bun adversar pe care formaţia sa îl putea avea înaintea partidei cu Bayern Munchen, din Liga Campionilor, apreciind că jucătorii săi ar fi putut obţine mai mult în acest meci.

"Am câştigat un punct, chiar dacă, după părerea mea, am avut mult mai multe ocazii de gol şi am fi putut obţine mai mult. Cred că Oţelul este cel mai bun adversar pe care puteam să îl avem înaintea meciului cu Bayern", a spus Cârţu în conferinţa de presă de după meci.

La rândul său, mijlocaşul argentinian Emanuel Juan Culio a declarat că Oţelul ar trebui să fie bucuroasă cu acest egal, apreciind că CFR merita să câştige.

CFR va întâlni formaţia Bayern Munchen miercuri, la Cluj-Napoca, în cadrul etapei a IV-a a grupei E a Ligii Campionilor.

Oţelul Galaţi a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida disputată, sâmbătă, pe teren propriu, în faţa campioanei CFR Cluj, în cadrul etapei a XIII-a a Ligii I. Pentru Oţelul a marcat Iorga '58, în timp ce CFR a punctat prin Peralta '90.

×
Subiecte în articol: liga 1