x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Cârţu, dezamăgit de jucătorii săi: "S-a jucat după ureche!"

Cârţu, dezamăgit de jucătorii săi: "S-a jucat după ureche!"

11 Apr 2011   •   11:44
Cârţu, dezamăgit de jucătorii săi: "S-a jucat după ureche!"
Sursa foto: /Intact Images

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Sorin Cârţu, a declarat, duminică, după înfrângerea din meciul cu Astra Ploieşti, scor 0-1, că a fost cel mai nereuşit joc al formaţiei sale.

"Sunt dezamăgit, nu am prea multe de spus. Când dai sau primeşti gol în minutul 90 e vorba de noroc. Pe undeva, e destinul... Am dominat meciul şi cred că înfrângerea este nemeritată. Astra este o echipă bine organizată defensiv, dar a avut şi noroc. Asta contează. Nu cred că mai putem spera la un loc pe podium, s-au distanţat adversarele directe. Ca şi în meciul cu Vasluiul, s-a jucat după ureche. Astra a stat mai mult să se acopere, este o tactică bună, probabil că nici ei nu se aşteptau să învingă. Dacă doream să câştigăm ne trebuia altă prestaţie. Nu este treaba mea să comentez spusele lui Becali, este treaba presei. Presiunea va fi la fel cu Oţelul, se joacă pentru un loc în cupele europene. În mare, obiectivul nostru este Cupa României. Era şi şansa locului al doilea, dar... A fost cel mai nereuşit joc al nostru. Nu a fost cel mai indicat cuplul Gardoş-Bicfalvi. Am avut mai multă consistenţă cu Ricardo şi Dică, mai ales. Trebuia să ne adaptăm mai bine la teren şi la condiţiile de aici, dar ăsta e fotbalul. În ceea ce priveşte viitorul meu la Steaua, nu vorbim de vară în aprilie", a spus Cârţu.

Steaua a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia Astra Ploieşti, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I. Unicul gol al întâlnirii a fost înscris de Mihalache, în minutul 90+2.

×