x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Cârţu: "Este un rezultat firesc. Aşa trebuie abordat un meci cu Dinamo!"

Cârţu: "Este un rezultat firesc. Aşa trebuie abordat un meci cu Dinamo!"

08 Noi 2010   •   00:00
Cârţu: "Este un rezultat firesc. Aşa trebuie abordat un meci cu Dinamo!"
Sursa foto: /Intact Images

Antrenorul echipei CFR Cluj, Sorin Cârţu, a declarat, duminică, după victoria din meciul cu Dinamo Bucureşti, scor 1-0, că rezultatul este firesc, iar succesul a fost obţinut cu multă muncă.

"Sunt bucuros pentru acest rezultat. Am obţinut trei puncte pentru care am muncit, sunt trei puncte meritate având în vedere modul cum s-a desfăşurat meciul. În repriza a doua am făcut un joc bun pe apărare. N-am mai făcut greşelile din partida cu Bayern. Îi felicit pe băieţi, mai ales că a fost un meci la patru zile după catastrofa cu Bayern. Atunci nu meritam o asemenea înfrângere, dar adversarul ne-a pedespit. Băieţii s-au prezentat foarte bine. Rezultatul din seara aceasta e firesc, obţinut cu multă muncă. O partidă cu Dinamo aşa trebuie abordată. Determinarea a fost una dintre cheile victoriei. Au fost dublaje la Andrei şi Adrian Cristea, la Marius Niculae, deşi pot să spun că am fost surprins de echipa cu care Dinamo a început meciul. Mă aşteptam la alţi jucători. Ţelul nostru e să adunăm cât mai multe puncte şi vedem la finalul turului care e handicapul faţă de primele locuri. Acum ne gândim să obţinem o victorie cu Bistriţa. În rest, n-am ce alte comentarii să mai fac. Vă las pe voi să faceţi strategia", a spus Cârţu.

Echipa CFR Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Dinamo Bucureşti, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I. Unicul gol al partidei a fost înscris de Bjelanovici, în minutul 25. Acesta a împins mingea în plasă, după o centrare la firul ierbii, în faţa porţii, a lui De Zerbi.

×
Subiecte în articol: liga 1