x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Cârţu, instalat la Steaua: "Obiectivul este calificarea în Ligă"

Cârţu, instalat la Steaua: "Obiectivul este calificarea în Ligă"

08 Mar 2011   •   17:15
Cârţu, instalat la Steaua: "Obiectivul este calificarea în Ligă"

155404-untitled-6.jpgTehnicianul Sorin Cârţu a ajuns azi la Bucureşti pentru ultimele negocieri cu patronul Stelei, Gigi Becali, înainte de a prelua conducerea tehnică a grupării din Ghencea. "Întâi trebuie sa vorbesc cu Gigi Becali şi apoi voi vorbi cu presa. Am vorbit doar la telefon cu el. Cât poti să te înţelegi prin telefon? Trebuie să vorbesc faţă în faţă cu el. După 25 de ani de antrenorat nu mi-e teamă de nimic", a spus .

Cârţu a fost aşteptat pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă de vicepreşedintele Stelei, Teia Sponte, care l-a condus până la reşedinţa finanţatorului Gigi Becali.

După aproximativ două ore de negocieri, cele două părţi au ajuns la o înţelegere. "Sorin Cârţu este antrenorul Stelei, avem o înţelegere pe trei luni de zile, pentru că la Steaua te ţin rezultatele şi jocul echipei. Să dea Dumnezeu să rămână la noi zece ani. Banii vor fi în funcţie de performanţe. Eu am vrut de multe ori să îl iau pe Sorin, dar nu s-a putut. Poate până de Paşte să fim pe locul întâi", a spus Becali.

Finanţatorul Stelei nu se teme că managerul Mihai Stoica va demisiona odată cu instalarea lui Cârţu: "Eu nu am luat un antrenor care să-i placă lu MM. El e manager şi nu poate să-mi pună condiţii şi nu va mai sta pe bancă, dar se va ocupa de ceea ce trebuia să facă. Eu cred că se vor împăca cei doi şi vom rezolva problema aceasta".

"Obiectivul este calificarea în Liga Campionilor. E un obiectiv care la ora asta este dificil de obţinut pentru că avem un handicap mare faţă de lider şi faţă de Vaslui sau Timişoara, dar mai sunt 14 etape pe care le putem trece cu brio. Am un lot cu care pot realiza un număr de puncte care să ne dea speranţă pe viitor. Nu exclud o colaborare cu Mihai Stoica, eu am o fişă de obligaţii şi nu mă bag peste nimeni, dar totodată nimeni nu se bagă peste mine. Vă anunţ că veţi vedea un Cârţu diferit faţă de ce a fost până acum, voi evita orice fel de polemică", a spus şi noul antrenor al Stelei, Sorin Cârţu.

×
Subiecte în articol: steaua sorin cartu fotbal intern