x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Cârţu: "Mai stau 21 de zile la Steaua. Îmi testez limitele masochiste"

Cârţu: "Mai stau 21 de zile la Steaua. Îmi testez limitele masochiste"

30 Apr 2011   •   17:04
Cârţu: "Mai stau 21 de zile la Steaua. Îmi testez limitele masochiste"
Sursa foto: /Intact Images

Antrenorul Stelei, Sorin Cârţu, a declarat azi, în conferinţa de presă dinaintea meciului cu Gloria Bistriţa, că a vrut să demisioneze după ce a fost criticat de finanţatorul Gigi Becali, dar acesta l-a rugat să mai rămână în Ghencea până la sfârşitul acestui campionat.

"Lumea preferă, cum e cazul lui Gigi, să Intre în nişte polemici care fac foarte mare rău echipei. E problema lui, poate să continue aşa. Eu am avut o discuţie cu el ieri, am vrut să plec. După discuţia pe care am avut-o, a zis «Domne, că să nu mă laşi, că mai sunt meciurile astea, că luăm Cupa». Am decis să rămân pentru astea 21 de zile", a spus Cârţu.

Tehnicianul a menţionat că nu dorea nici un fel de despăgubiri din partea lui Becali. "I-am zis că poate e mai mult ajutor dacă mă dau la o parte decât dacă rămân la echipă. Pe mine nu mă ţine postul la Steaua. Nu am orgolii sau ambiţii să ţin de scaunul Stelei, să-mi iau nu ştiu ce despăgubiri. Nu mă interesează nimic, nici financiar, nici de glorie sportivă. Nu trebuie să ne atacăm. Mai am 21 de zile, vreau să-mi testez capacităţile masochiste ale organismului. La sfârşit, tragem linie şi ne spunem la revedere", a mai spus el.

Sorin Cârţu a precizat că nu va mai participa la nici o conferinţă înainte de meciurile Stelei, ci doar după partide, când va vorbi doar despre probleme tactice: "Nu mă mai interesează ce spune Gigi Becali, MM Stoica, Teia Sponte, Narcis Răducan sau magazionerul. Nu voi mai discuta decât despre probleme tehnice. Nu voi mai răspunde la nici un comentariu făcut de cineva din club".

×
Subiecte în articol: steaua sorin cartu fotbal intern