x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Cârţu: "Steaua poate câştiga ultimele 13 meciuri rămase"

Cârţu: "Steaua poate câştiga ultimele 13 meciuri rămase"

12 Mar 2011   •   11:11
Cârţu: "Steaua poate câştiga ultimele 13 meciuri rămase"
Sursa foto: /Intact Images
155988-344679-1103-meme-cirtu.jpgSorin Cârţu visează cu ochii deschişi după debutul cu victorie pe banca Stelei. Tehnicianul crede că echipa din Ghencea poate obţine maximum de puncte în cele 13 partide rămase din acest campionat şi să se bată la titlu.

"Ceea ce ne-am propus în această partidă, am realizat. Punctele din meciul cu Brăneştiul au fost dinainte gândite şi jucătorii nu au făcut decât să confirme acest lucru. Cu Vaslui, Timişoara, ne aşteaptă adevărate examene. A început un nou campionat pentru noi, mai avem 13 etape. Steaua trebuie să gândească că poate câştiga cele 13 meciuri. Dacă eşti în vestiarul echipei Steaua aşa trebuie să gândeşti. Dacă Steaua va câştiga cele 13 meciuri, atunci poate lua titlul", a spus Cârţu.

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a respins acuzaţiile potrivit cărora roş-albaştrii s-au impus printr-un gol marcat din ofsaid. "Am vorbit cu cei care au văzut meciul pe micile ecrane şi a fost la limită. În fazele la limită se dă credit atacantului. Cât despre bucuria de la gol, cei care sunt impasibili când echipa lor marchează sunt ipocriţi. Mai bine dai frau liber bucuriei", a zis Stoica.

×