x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Cârţu: "Vaslui este o echipă care îţi dă frisoane"

Cârţu: "Vaslui este o echipă care îţi dă frisoane"

17 Mar 2011   •   14:14
Cârţu: "Vaslui este o echipă care îţi dă frisoane"
Sursa foto: /Intact Images
156700-cartu-intact-images-20101020094234016.jpg

Antrenorul Stelei, Sorin Cârţu, se teme de jucătorii lui FC Vaslui şi spune că meciul cu actuala ocupantă a locului trei este decisiv în vederea luptei pentru cupele europene.

"E o echipă care îţi dă frisoane pentru că are în componenţa lotului sunt jucători valoroşi, mă refer la Wesley, Adailton, Sânmărtean, şi mulţi jucători valoroşi. Alcătuiesc o formaţie bună, omogenă, joacă de ceva timp împreună. Poziţia actuală a lor din clasament este meritată. Wesley este un jucător foarte periculos, eu zic că este determinant în exprimarea Vasluiului şi în toată ascensiunea asta a echipei. Este unul din străinii cei mai valoroşi din România. Este un jucător care-şi pune amprenta pe exprimarea echipei. Pentru fotbalul românesc este un jucător foarte, foarte bun", a spus Cârţu.

"Toate meciurile sunt decisive. Chiar dacă noi câştigăm această partidă, şi la Timişoara, singurul mod de a gândi participarea în Liga Campionilor, chiar şi de pe locul doi, trebuiesc multe victorii. Contează şi rezultatele indirecte", a mai spus tehnicianul.

Sorin Cârţu îl compătimeşte pe antrenorul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo, suspendat pentru partida din Ghencea: "E un handicap pentru o echipă care îşi are antrenorul suspendat. Şi pentru antrenorul respectiv e un handicap în a pregăti jocul, măcar pentru faptul că nu are voie la vestiar înaintea jocului. Modalitatea de comunicare este una dificilă. Una e să transmiţi tu, alta prin intermediul telefonului. Altceva gândeşte secundul, altceva tu".

×
Subiecte în articol: steaua sorin cartu fotbal intern