x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ce spune antrenorul Dinamo după pierderea meciului cu Universitatea Craiova

Ce spune antrenorul Dinamo după pierderea meciului cu Universitatea Craiova

19 Oct 2020   •   12:37
Ce spune antrenorul Dinamo după pierderea meciului cu Universitatea Craiova
Sursa foto: Captura Video

Tehinicianul echipei  de fotbal Dinamo, Cosmin Contra, crede că noii proprietari ai clubului ar putea să-l înlocuiască deoarece a reușit doar o victorie și două meciuri egale, în primele șapte etape ale Ligii I de fotbal.

"Sunt 23 de meciuri în continuare, mai sunt multe puncte puse în joc. Fiecare înfrângere face ca următorul meci să fie o finală, aşa cum va fi pentru mine partida de sâmbătă cu Sepsi. E necesară o victorie pentru a urca în clasament, pentru că rezultatele sunt cele care ţin antrenorul în funcţie. Eu, din păcate, din 6 meciuri am doar o victorie şi un rezultat de egalitate. Foarte puţin.

Dacă nu începem să câştigăm, va fi o problemă foarte mare, presiunea va fi din ce în ce mai mare. Ar trebui să ne trezim toţi, eu primul. Nu ştiu dacă există răbdare din partea conducerii. Acestea sunt riscurile meseriei şi o ştiu foarte bine, rezultatele te ţin în funcţie. Dacă nu vom câştiga foarte repede, există posibilitatea ca noii proprietari să se gândească la o schimbare. Pentru că întotdeauna când nu sunt rezultate, cade antrenorul", a declarat antrenorul.

Acesta este de părere că arbitrii nu au fost imparțiali. "Poate că ar trebui să i se dea şi lui Dinamo penalty-urile pe care le merită. La noi se văd faulturile, dueluri în careu. E îngrijorător pentru că sunt 7 etape şi 7 greşeli împotriva noastră. La 7 etape la rând. Poate ar trebui să implementăm şi noi VAR-ul".

FC Dinamo se află pe locul 14, cu 5 puncte. 

Benel International SA, reprezentată de spaniolul Pablo Cortacero, este noul proprietar al clubului.

×
Subiecte în articol: cosmin contra dinamo