x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern CFR Cluj învinge pe Poli Iași și urcă pe podium

CFR Cluj învinge pe Poli Iași și urcă pe podium

de Redacția Jurnalul    |    05 Oct 2024   •   23:40
CFR Cluj învinge pe Poli Iași și urcă pe podium

CFR Cluj a învins pe Poli Iași și a urcat pe podiumul Superligii de fotbal. A fost al doilea meci de sâmbătă din etapa a 12-a a campionatului național. Tot sâmbătă se mai joacă partida de la Galați dintre Oțelul și Univ. Craiova.

Partida CFR Cluj-Poli Iași s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 2-1. Liberianul Mohammed Kamara a deschis scorul pentru gazde în minutul 10, iar colegul său din atac, Louis Munteanu, a marcat și el în minutul 16. Autorul primului gol a fost eliminat în minutul 76 din cauza unui fault violent, dar moldovenii nu au putut beneficia de avantajul numeric. Asta deși au înscris în minutul 88 prin Mihai Bordeianu dintr-un penalti acordat pentru henț în careu.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj a acumulat 18 puncte și a urcat pe locul 3. Poli Iași se află pe locul 8 având 14 puncte.

Cel de al treilea meci al zilei se va juca la Galați. De la ora 21.30 se vor întâlni Oțelul Galați și Univ.Craiova. Oțelul are 18 puncte și se află pe locul 5, fiind singura echipă neînvinsă din actuala ediție de campionat. Gălățenii au și o restanță, cu CFR pe teren propriu. Oltenii au 19 puncte și ocupă locul 2.

Tot sâmbătă, Unirea Slobozia și U Cluj au încheiat la egalitate, scor 2-2. Gazdele au condus cu 2-0 la pauză, dar clujenii au revenit în partea a doua a meciului și au reușit să egaleze.

Vineri s-au jucat partidele UTA Arad-Petrolul Ploiești 3-1 și Farul Constanța-Dinamo București 1-1.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: CFR Cluj-Poli Iași CFR Cluj