x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern CFR îl confirmă pe Cârţu, care va sta pe bancă şi cu Steaua

CFR îl confirmă pe Cârţu, care va sta pe bancă şi cu Steaua

24 Noi 2010   •   14:32
CFR îl confirmă pe Cârţu, care va sta pe bancă şi cu Steaua
Sursa foto: /Intact Images
139058-20101020094234016.jpg

La revenirea de la Basel, preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a anunţat că în acest moment nu se pune problema unei schimbări a conducerii tehnice a echipei, în ciuda jocului extrem de slab din etapa a 5-a a Ligii Campionilor.

"Echipa a jucat slab, poate cel mai slab de când sunt eu la CFR şi este normal să luăm măsuri. Sorin Cârţu va conduce echipa în meciul cu Steaua, Arpad Paszkany a spus de mai multe ori că nu vorbim de schimbarea antrenorului. Se tot vorbeşte de oboseala jucătorilor, pe undeva corect. Dar ţine şi de faptul că sunt folosiţi aceiaşi 12-14 jucători, deşi avem un lot numeros, de 20 de jucători care pot evolua oricând. E inadmisibil să nu reuşim să trimitem nici un şut pe poartă", a declarat Mureşan.

În schimb, Mureşan a mai spus că tehnicianul ar putea fi amendat de club după ieşirea nervoasă din meciul cu Basel: "Nu vreau să comentez gestul lui Cârţu pentru că nu l-am văzut, eu eram în tribună, dar am înţeles că a spart ceva pe acolo. O să spun mai multe după ce o să văd imaginile. De ce să-i plătim noi amenda de la UEFA? O să-i tragem banii din salariu, aşa e normal".


×