x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Chivu amendat cu 8.000 de euro pentru gesturile obscene făcute la adresa fanilor Romei

Chivu amendat cu 8.000 de euro pentru gesturile obscene făcute la adresa fanilor Romei

29 Oct 2010   •   00:00
Chivu amendat cu 8.000 de euro pentru gesturile obscene făcute la adresa fanilor Romei
Sursa foto: MAX ROSSI/Reuters

Comisia de Disciplină a Federaţiei Italiene de Fotbal a decis, joi, ca fundaşul echipei Inter Milano, Cristian Chivu, să fie amendat cu suma de 8.000 de euro pentru gesturile obscene făcute la adresa suporterilor adverşi, la sfârşitul finalei cu AS Roma, disputată anul acesta, pe 5 mai, pe stadionul Olimpic din Roma.

Potrivit cotidianului Corriere dello Sport, căpitanul nmaţionalei României a fost sancţionat deoarece a "făcut gesturi vulgare repetate către suporterii echipei adverse". Totodată, Comisia de Disciplină a amendat şi clubul Inter cu aceeaşi sumă.

Presa din Italia a scris că fundaşul român a făcut un "gest obscen" la adresa fanilor echipei romane la sfârşitul meciului din finala Cupei Italiei. "Cristian Chivu a făcut un gest urât. Fundaşul, îndreptându-se spre Tribuna Tevere, a făcut un gest obscen, ducându-şi mâinile în zona inghinală, pentru a răspunde la multiplele insulte primite în timpul meciului, în special în partea secundă, când a ocupat partea din teren de lângă sectorul fanilor romani", a notat presa italiană.

Cristian Chivu şi-a cerut scuze, într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului Inter Milano, pentru gesturile obscene făcute la adresa fanilor fostei sale echipe AS Roma.

Internazionale Milano a câştigat Cupa Italiei după ce a învins, cu scorul de 1-0, pe AS Roma, în finala disputată în primăvară.

Vezi aici gesturile pentru care Cristi Chivu a fost amendat

×
Subiecte în articol: stiri