x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Coman: "Sunt sigur că putem câştiga titlul"

Coman: "Sunt sigur că putem câştiga titlul"

03 Dec 2010   •   13:12
Coman: "Sunt sigur că putem câştiga titlul"
Sursa foto: /Intact Images
140844-.jpg

În ciuda rezultatelor mai slabe din ultima perioadă, portarul rapidist Dănuţ Coman nu dezarmează: speră ca echipa sa să se impună în deplasarea de la Vaslui pentru a demonstra că toate problemele au fost depăşite.

"Suntem pregătiţi să înfruntăm şi frigul şi adversarul. Ne aşteaptă un joc dificil cu o echipă care se luptă pentru acelaşi obiectiv ca şi noi, câştigarea campionatului. Am avut ceva sincope, dar eu sunt sigur că putem câştiga titlul. A fost o perioadă mai slabă, dar sper să o fi depăşit şi să demonstrăm la Vaslui acest lucru", a declarat Coman.

Referindu-se la decizia antrenorului Marius Şumudică de a îi titulariza alternativ, câte două etape, pe el şi pe Mircea Bornescu, Coman a spus: "E important ca ambii portari să fie pregătiţi pentru joc, e decizia antrenorului. Dacă el aşa a hotărât nu putem decât să respectăm acest lucru. Important e ca echipa să câştige fiecare meci".

"Sunt probleme financiare la majoritatea cluburilor din ţară. De fapt peste tot sunt probleme, nu numai în sport. Dar noi suntem dispuşi să trecem peste aceste lucruri, să ne facem datoria şi să ne îndeplinim obiectivul, pentru că banii vor veni cu siguranţă", a mai declarat Coman.

×