x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Contra: "Învăţ la Timişoara pentru a antrena în Spania"

Contra: "Învăţ la Timişoara pentru a antrena în Spania"

23 Noi 2010   •   14:34

Cosmin Contra a vorbit pentru ediţia online a cotidianului Marca despre noua sa postură, de antrenor al lui FC Timişoara, şi a declarat că visul său este să pregătească o echipă din Spania.

"E ceva nou pentru mine, sunt antrenor-jucător şi, momentan, îmi merge foarte bine. Mai joc câte 15 minute în anumite meciuri ca să îmi mai odihnesc jucătorii şi să mai ajut, prin experienţa mea, pe teren, dar, mai întâi de toate îmi fac treaba ca antrenor. Am adunat 20 de puncte din 24 posibile de când am preluat funcţia de antrenor şi avem şanse să câştigăm titlul. Timişoara e o echipă care mă va ajuta să capăt experienţă, e una dintre echipele mari din România. Din ianuarie voi începe cursurile pentru a-mi lua Licenţa Pro, care e necesară pentru a antrena orice echipă din lume. Acum am doar Licenţa A", a spus Contra pentru marca.com.

"Aş fi încântat să revin în Spania şi cu cât mai repede, cu atât mai bine. Îmi place mult ţara. Profit de experienţa de la Timişoara pentru a mă pregăti cât mai bine posibil şi pentru a putea ajunge la o echipă din Spania. Întotdeauna am spus că sunt recunoscător lui Getafe pentru tot ceea ce am trăit la această echipă. Dacă voi primi vreo ofertă din Spania va fi binevenită, dar una de la Getafe ar avea prioritate. Inclusiv o întoarcere ca antrenor secund sau antrenor în cadrul clubului pentru a continua să învăţ. Mi-ar plăcea să am ocazia", a mai declarat fostul internaţional.

×