x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Contra laudă liderul: "Oţelul e ca jucătorul Dorinel"

Contra laudă liderul: "Oţelul e ca jucătorul Dorinel"

19 Noi 2010   •   15:30
Contra laudă liderul: "Oţelul e ca jucătorul Dorinel"
Sursa foto: /Intact Images

138363-20101018122408021.jpgAntrenorul lui FC Timişoara, Cosmin Contra, laudă liderul Oţelul înaintea meciului direct de duminică. Fostul internaţional spune că imaginea echipei gălăţene în acest sezon este identică cu cea a fostului fotbalist Dorinel Munteanu.

"Urmează o perioadă foarte grea pentru noi, cu patru meciuri extrem de dificile. Duminică, evoluăm contra liderului campionatului, Oţelul fiind, din punctul meu de vedere, un lider incontestabil. A demonstrat până acum că merită să fie pe primul loc. Gălăţenii sunt o echipă foarte bine organizată, care demonstrează spirit de sacrificiu, este imaginea antrenorului principal. Am avut plăcerea să joc cu Dorinel Munteanu, nu se oprea din alergat. Era ambiţios. De aceea, imaginea de azi a Galaţiului este imaginea fostului fotbalist Dorinel Munteanu", a spus Contra pe site-ul oficial al bănăţenilor.

"Jucătorii Oţelului sunt împreună de 3-4 ani de zile, cu mulţi jucători tineri, alături de câţiva fotbalişti experimentaţi. Au crescut, iar în acest an au avut aceste rezultate foarte bune. Cred că duminică va fi primul meci din cele patru finale ale acestui sfârşit de an. Oţelul este o revelaţie şi selecţionerul şi-a îndreptat privirile asupra lor. Se apără bine, pleacă bine pe contraatac, trebuie să fim atenţi la jocul lor. Nu este un meci decisiv, e doar etapa a 16-a. E doar un joc important pentru a rămâne acolo sus şi să ne apropiem de liderul clasamentului", a mai declarat Contra.

×