x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Copos cere rejucarea meciului cu Pandurii. Dragomir: "Regulamentul nu permite!"

Copos cere rejucarea meciului cu Pandurii. Dragomir: "Regulamentul nu permite!"

02 Noi 2010   •   00:00
Copos cere rejucarea meciului cu Pandurii. Dragomir: "Regulamentul nu permite!"

Acţionarul majoritar al Rapidului, George Copos, a declarat în această dimineață, pentru agenţia Mediafax, că împreună cu preşedintele clubui Pandurii, Marin Condescu, va face o propunere la LPF şi FRF pentru rejucarea partidei directe din etapa a 13-a, din cauza greşelilor foarte mari de arbitraj.

"Am vorbit în această dimineaţă cu domnul Condescu şi am ajuns la un acord să rejucăm acest meci. Împreună vom face o propunere la LPF şi FRF pentru a rejuca această partidă, pentru că nu este nici în spiritul gorjenilor şi nici al giuleştenilor ca un arbitru să intervină de o asemenea manieră în stabilirea unui rezultat. Au fost greşeli foarte mari de arbitraj şi de o parte şi de cealaltă, dar trebuie să fim de acord că au fost mai vizibile cele în defavoarea formaţiei Pandurii", a spus Copos.

"Conducerile cluburilor Rapid şi Pandurii au făcut o propunere la noi pentru rejucarea partidei de aseară, dar nu se poate. Regulamentul nu permite rejucarea, ce să facem? Nu avem literă de regulament pentru a rejuca un meci care a fost influenţat de greşeli de arbitraj", a declarat și președintele LPF, Dumitru Dragomir.

Partida Rapid - Pandurii, disputată luni seara, s-a încheiat la egalitate, 1-1. Oaspeţii au reclamat neacordarea unui penalty la un fault asupra lui Orac şi anularea a două goluri marcate regulamentar, în repriza secundă, de Stromajer şi Vranjkovici. De cealaltă parte, conducerea giuleşteană a acuzat tolerarea tragerilor de timp şi nesancţionarea unor faulturi dure.

×
Subiecte în articol: liga 1