x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Copos: "E vina antrenorului, ar trebui să încheiem contractul de comun acord!"

Copos: "E vina antrenorului, ar trebui să încheiem contractul de comun acord!"

27 Apr 2011   •   09:34
Copos: "E vina antrenorului, ar trebui să încheiem contractul de comun acord!"
Sursa foto: /Intact Images

Acţionarul majoritar al Rapid, George Copos, a declarat, marţi seară, că oficialii grupării giuleştene şi antrenorul Marius Şumudică ar trebui să înceteze contractul de comun acord, apreciind că pentru evoluţia echipei este "clar vina antrenorului".

"E greu să mai continue Şumudică, am văzut o echipă judeţeană în această seară. Ambele părţi ar trebui să încetăm de comun acord contractul. Şumudică şi-a dorit mult să reuşească la Rapid, a pus mult suflet, dar din păcate nu a putut obţine rezultatele aşteptate. Să lăsăm totuşi o noapte să treacă şi vom lua o decizie mâine. Dar părerea mea este că trebuie să încheiem contractul cu acordul părţilor. Cei de la Sportul nu au bani nici de un cico, iar noi avem salarii de 180.000 de euro. Şi totuşi ne-au bătut, iar în aceste condiţii e clar vina antrenorului. Să vedem cine va veni, domnul Dinu Gheorghe trebuie să vină cu o propunere. Trebuie să facem ceva pentru că îmi este ruşine faţă de aceşti suporteri care vin meci de meci şi susţin echipa", a declarat Copos pentru Mediafax.

Copos a menţionat că nu se pune problema ca Şumudică să achite clauza de reziliere de 500.000 de euro, în cazul în care va demisiona.

Rapid a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de ultima clasată, echipa Sportul Studenţesc, în primul meci al etapei a XXIX-a a Ligii 1.

×
Subiecte în articol: rapid liga 1 marius sumudica george copos