x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Copos: "Obiectivul lui Răzvan Lucescu la Rapid nu este titlul".

Copos: "Obiectivul lui Răzvan Lucescu la Rapid nu este titlul".

06 Iun 2011   •   11:21
Copos: "Obiectivul lui Răzvan Lucescu la Rapid nu este titlul".

Actionarul majoritar al Rapidului, George Copos, a declarat azi ca obiectivul fixat lui Razvan Lucescu la conducerea tehnica a echipei giulestene este clasarea in primele doua locuri in campionat, si nu titlul, desi este convins ca aceasta va fi tinta personala a fostului selectioner.

"Razvan nu are ca obiectiv castigarea titlului. Dar eu sunt sigur ca el isi doreste sa castige campionatul, pentru ca a avut cel mai bun parcurs international din istoria Rapidului, mai bun decat cel al lui Mircea Lucescu, si acum sunt convins ca urmareste sa faca performanta si in plan intern. Obiectivul lui Razvan este clasarea pe unul din primele doua locuri ale clasamentului Ligii 1, sa jucam cel putin in Liga Europa in fiecare an din cei patru de contract si, de ce nu, in Liga Campionilor", a spus actionarul giulestean.

"In proportie de 100 la suta Razvan este antrenorul Rapidului, asta chiar daca inca nu am semnat contractul. El este un caracter special, un om care iubeste Rapidul si nu se pune in nici un fel problema ca el sa renunte la intelegerea pe care o avem. Nu mai este cale de intoarcere. Este vorba de un contract pe patru ani pentru ca ne dorim, atat el, cat si noi, ceva durabil. Noi ne-am pus de acord sambata dupa-amiaza, dupa comunicatul FRF in care a fost anuntat faptul ca Razvan si federatia au convenit sa se desparta amiabil. Acum urmeaza ca in 2-3 zile sa se semneze si contractul. Dureaza atat pentru ca este un contract mai complicat", a explicat Copos.

"Salariul anual este unul de bun simt. Dar, bineinteles, vor fi bonusuri pentru indeplinirea obiectivului. Pentru ca am decis ca la Rapid sa platim in mod special performanta", a afirmat oficialul rapidist.

Dupa transferurile lui Deac, Oros, Apostol, Surdu si Alexa, gruparea giulesteana intentioneaza sa mai achizitioneze un fotbalist. "Am adus cinci jucatori foarte, foarte valorosi si cred ca o sa mai transferam unul. Maxim unul, pentru ca lotul este destul de numeros. Nu stiu pe ce post joaca acest jucator, Razvan este cel care decide. El va stabili inclusiv cine pleaca, pentru ca are aceasta responsabilitate. Orice club este interesat de Zicu, si eu tin foarte mult la el, dar acum este sub contract cu Timisoara si nu este nici moral, nici legal sa-l contactam", a spus Copos.

Pana la inceperea noului sezon, formatia giulesteana va efectua doua turnee de pregatire in Austria, in cadrul unuia urmand sa dispute o partida amicala cu echipa condusa de Mircea Lucescu, Sahtior Donetk. "Au fost stabilite deja doua turnee de pregatire in Austria, turnee cu meciuri tari, intr-unul urmand sa intalnim pe Sahtior Donetk. Pana la inceperea pregatirii vrem sa stabilim si bugetul pentru noul sezon, lucru pe care il vom face dupa evaluarea tuturor datoriilor pe care le mai avem de achitat", a mai spus George Copos.

×