x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Cornel Râpă, lăudat la debut de selecţioner şi de căpitanul tricolorilor

Cornel Râpă, lăudat la debut de selecţioner şi de căpitanul tricolorilor

18 Noi 2010   •   09:35
Cornel Râpă, lăudat la debut de selecţioner şi de căpitanul tricolorilor
Sursa foto: /Reuters
138125-.jpgDebutant la echipa naţională de seniori, fundaşul dreapta al liderului Oţelul, Cornel Râpă, a fost jucătorul cu cea mai apreciată evoluţie după meciul cu Italia.

"Echipa naţională a câştigat un jucător, Râpă, care a făcut un meci formidabil. Este un jucător serios, un om educat, sper ca acest meci să-i dea încrederea şi să-l propulseze cu adevărat către echipa naţională. Sunt nişte câştiguri azi, dar care trebuie să confirme şi în celelalte meciuri", a spus selecţionerul Răzvan Lucescu după meci.

"În cazul lui Râpă că vine de la lider, că are un antrenor care ştie să-l pregăteacă, este un jucător de mare valoare, de care vom avea nevoie în viitor", a apreciat şi căpitanul Chivu.

"Am încercat să-mi fac treaba şi cred că puteam obţine un rezultat mare. Sunt fericit şi sper ca pe viitor să-mi fac cât mai bine treaba. Probabil colegii au vrut să mă încurajeze, fiind cel mai mic, sunt onorat să am colegi precum Cristi, Raţ. Sper să rămân cu picioarele pe pământ şi să-mi fac cât mai bine treaba. A fost un duel normal cu Balotelli, îmi tratez adversarii la fel. Nu vreau să mă opresc aici, mâine uit, mă concentrez la campionat şi pe mai departe", a declarat Cornel Râpă la finalul meciului.

×