x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Craiova nu mai bate pe nimeni: 1-1 în amicalul cu ALRO Slatina!

Craiova nu mai bate pe nimeni: 1-1 în amicalul cu ALRO Slatina!

26 Mar 2011   •   17:44
Craiova nu mai bate pe nimeni: 1-1 în amicalul cu ALRO Slatina!

Universitatea Craiova a terminat nedecis, scor 1-1, meciul amical disputat, sâmbătă, împotriva divizionarei secunde ALRO Slatina.

Echipa antrenată de Nicolo Napoli a fost condusă din minutul 24 prin golul marcat de Ene, care a înscris cu un şut plasat pe lângă Hotoboc, după o excelentă lansare în adâncime a unui coechipier. Alb-albaştrii nu şi-au revenit nici după pauză, cei de la ALRO trecând în câteva rânduri pe lângă majorarea diferenţei.

În minutul 83, Stoianof a scăpat singur cu portarul şi a fost faultat de acesta, iar arbitrul a dictat penalty. Lovitura de pedeapsă a fost transformată de Mihai Costea, care intrase la pauză în locul fratelui său Fşorin. Asfel, scorul a devenit 1-1, care avea să fie şi scorul final.

În Liga 1, Universitatea Craiova nu a mai câştigat din 1 noiembrie 2010, atunci când a învins în deplasare pe Unirea Urziceni cu scorul de 2-1.

Iată echipa folosită de Nicolo Napoli în acest amical:

Hotoboc - Dănănae, Zoro (Gugu '59), D. Lopes, Buşu - Prepeliţă (Nicolae '59), D. Stoica (Roman '46), Wendel (Bujor '73), Firţulescu (Surugiu '46) - Subotic (Stoianof '46), Fl. Costea (M. Costea '46).

×