x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Cristian Pustai: "Arbitrii sunt Mefisto ai fotbalului, câteodată fac pact cu alţii"

Cristian Pustai: "Arbitrii sunt Mefisto ai fotbalului, câteodată fac pact cu alţii"

30 Oct 2010   •   00:00
Cristian Pustai: "Arbitrii sunt Mefisto ai fotbalului, câteodată fac pact cu alţii"
Sursa foto: /Intact Images

Antrenorul lui Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a apreciat drept "dureroasă" maniera de arbitraj a lui Marian Balaci la meciul cu Dinamo, din etapa a 13-a, pierdut de ecchipa sa cu 2-3.

"A fost un meci frumos, plăcut pentru spectatori, cu multe goluri. Nu am reuşit din păcate să obţinem nici un punct în Bucureşti, era şi foarte greu în această seară, în inferioritate numerică. Am reuşit să păstrăm jocul foarte bine până aproape de final, dar nu am putut să revenim pentru că am fost nevoit să-l scot şi pe Eric. Teoretic jucătorii nu ar trebui să conteste deciziile arbitrului, dar este dureroasă maniera de arbitraj. S-ar putea să fi greşit sau nu la 11 metri, asta se poate vedea la TV, dar maniera de arbitraj o poţi contesta. Nu arbitrii au câştigat acest joc, nu trebuie să ne ascundem după acest lucru. Arbitrii erau în negru, nu? Sunt Mefisto ai fotbalului, câteodată fac pact cu alţii", a spus Pustai la conferinţa de presă de după meci.

"Nu se încheie campionatului aici, am pierdut bătalia, dar campionatul este lung. Am sperat că vom obţine măcar un punct, după cele două goluri pe care le-am marcat. Azi am încercat să jucăm fotbal, dar am avut şi greşeli pe care trebuie să ni le asumăm. Ce este mai rău este că în cele trei meciuri jucate în acest sezon în Ştefan cel Mare nu am reuşit să încheiem nici unul în 11 la 11", a mai spus Pustai.

De asemenea, atacantul Alin Liţu a declarat că regretă faptul că a fost eliminat şi nu a mai putut să-şi ajute echipa. "Am făcut un joc bun, am revenit, dar nu a depins numai de noi. Îmi pare rău că am fost eliminat, pentru că nu am putut să-mi ajut echipa. Am încercat să-mi fac cadou un gol de ziua mea, dar din păcate nu am reuşit să câştigăm. Acesta este fotbalul, nu întotdeauna cel mai bun câştigă. Dinamo nu a fost cu mult peste noi astăzi, dar când joci cu echipe mari, unele decizii sunt în favoarea lor", a spus Liţu.

×
Subiecte în articol: liga 1