x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Cu "dubla" de aseară, stelistul Bogdan Stancu este noul golgeter al campionatului

Cu "dubla" de aseară, stelistul Bogdan Stancu este noul golgeter al campionatului

26 Oct 2010   •   00:00
Cu "dubla" de aseară, stelistul Bogdan Stancu este noul golgeter al campionatului
Sursa foto: /Intact Images

Atacantul Bogdan Stancu, care a adus victoria Stelei în meciul cu Pandurii marcând cele două goluri, a declarat că scopul lui este să continue să-şi vadă de treabă, subliniind că nu mai ascultă ce spune finanţatorul Gigi Becali.

"Este o simplă victorie, mai sunt multe meciuri de jucat. Nu mai ascult ce spune domnul Becali, trebuie să-mi văd de jocul meu. Nu-mi mai băgaţi în cap toate prostiile, lăsaţi-mă să-mi văd de treabă", le-a declarat Stancu atunci când a fost întrebat dacă ar pleca la Galatasaray, echipă antrenată de Gheorghe Hagi.

Prin cele două goluri reuşite în aseară în meciul câştigat de Steaua cu scprul de 2-0 în faţa codaşei Pandurii Tg. Jiu, Bogdan Stancu a devenit cel mai bun marcator din Liga, ajungând la 10 goluri în acest sezon. Stancu a mai spus că nu s-a gândit la titlul de golgeter: "Nu contează jocul, importante sunt punctele, avem multe de recuperat. Mi-am propus să-mi ajut echipa, nu m-am gândit la titlul de golgheter".

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, luni seară, că Bogdan Stancu este "number one" după ce atacantul de 23 de ani a marcat golurile victoriei steliste în meciul cu Pandurii, scor 2-0, din etapa a 12-a a Ligii I.

×
Subiecte în articol: liga 1