x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Deadline pentru Pandurii şi Rapid

Deadline pentru Pandurii şi Rapid

de Marius Mihalcea    |    28 Feb 2011   •   19:26
Deadline pentru Pandurii şi Rapid
Sursa foto: /Gsp/Intact Images

154150-gsp-20110228115656010.jpgDupă Pandurii Târgu-Jiu, care nu a fost programată pentru jocul cu Oţe­lul, o altă formaţie din Liga 1, este vor­ba de Rapid, riscă să piardă un meci la „masa verde” din cauza datoriilor.

Giuleştenii au să-i dea lui FC Bra­şov aproximativ 250.000 de euro, sumă ce reprezintă ultima tranşă din transferurile lui Mihai Roman şi Sabrin Sburlea. În caz contrar, trupa lui Marius Şumudică nu va fi programată pentru partida de sâmbătă, din deplasare, cu Oţelul (14:30, Digi Sport), din cadrul etapei a 20-a. Dacă se va ajunge aici, liderul Ligii 1 va mai bifa trei puncte importante în lupta pentru titlu, după cele câştigate în acelaşi mod de pe urma diferendului financiar dintre Pandurii şi Dinamo.
De semnalat faptul că rapidiştii au fost deja păsuiţi o săptămână de gruparea de sub Tâmpa, ei trebuind să stingă această creanţă încă de miercurea trecută.
Preşedintele exe­cutiv al Rapi­dului, Dinu Gheor­ghe, a dat asigurări că meciul cu Oţelul se va disputa. „Suntem Rapid, normal că se doreşte neprogramarea noastră. Dar nu se va întâmpla asta, staţi liniştiţi. Sută la sută vom achita în timp util datoria către FC Braşov. Asta e pro­blema noastră şi a celor de la FC Bra­şov”, a spus „Vamă”.

Acelaşi mesaj l-au transmis şi braşovenii. „Am primit o solicitare din partea celor de la Rapid să-i mai păsuim câteva zile. Am ajuns la un acord cu ei şi am convenit să ne achite banii până joi”, a declarat preşedintele lui FC Braşov, Iosif Kovacs.
Spre deosebire de Rapid, care mai are la dispoziţie trei zile pentru a-şi achita datoria, Pandurii are termen doar până la sfârşitul acestei zile să vireze în contul lui Dinamo suma datorată în cazul jucătorului Ilie Iordache, circa 400.000 de euro.

În etapa a 20-a, Pandurii urmează să joace vineri tocmai cu Dinamo, meciul urmând a avea loc pe stadionul din  Ştefan cel Mare (20:30, Antena 1).

Gigi Becali s-a oferit să plătească datoria
Cum preşedintele Pandurilor, Ma­rin Condescu, a anunţat că nu are de gând să achite datoria către Dinamo, salvarea grupării gorje­ne, care în eventualitatea unei a doua neprogramări va fi automat retrogradată, ar putea veni din par­tea finanţatorului Stelei, Gigi Becali. „Voi achita eu datoria pe care Pandurii o are către Dinamo pentru Ilie Iordache. Suma o voi vira direct în contul lui Dinamo”, a declarat Becali la GSP TV. Boss-ul din Ghencea a mai precizat că du­pă ce va plăti această datorie va încerca să determine LPF să reprogrameze meciul din etapa a 19-a dintre Pandurii şi Oţelul, 3-0 pentru gălăţeni la „masa verde” ca urmare a neprogramării formaţiei pregătire de Petre Grigoraş.

×
Subiecte în articol: fotbal intern