x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinamo București, învinsă la ultimă fază a meciului cu Oțelul Galați, e fără victorie în play out

Dinamo București, învinsă la ultimă fază a meciului cu Oțelul Galați, e fără victorie în play out

de Redacția Jurnalul    |    08 Apr 2024   •   22:59
Dinamo București, învinsă la ultimă fază a meciului cu Oțelul Galați, e fără victorie în play out
Sursa foto: Dinamo Bucuresti

Răzvan Tănasă a adus toate cele trei puncte pentru Oțelul Galați, cu un gol marcat la ultima fază a partidei de luni cu Dinamo București. La capătul unui meci anost, cu puțin fotbal, gălățenii au înscris în al treilea minut suplimentar de joc. Oțelul obține astfel a treia victorie consecutivă.

Gazdele au avut prima ocazie cu adevărat periculoasă la poarta adversă puțin după primele 30 de minute de joc, când Maciel a șutat de două ori pe cadrul porții, mingea find respinsă de fiecare dată de Golubovic, care a scăpat cu un șut peste poartă, la a treia tentativă, a lui Teles, în aceași fază.

Golubovic s-a evidențiat din nou cu o dublă paradă, în minutul 70, cu care i-a blocat pe Cisotti și pe Maciel, care au șutat din careu, de fiecare dată pe direcția portarului dinamovist.

Dinamo s-a apropiat ceva mai periculos de poarta elevilor lui Dorinel Munteanu și Dorin Toma, dar nu a izbutit să provoace pericol.

Soarta meciului a decis-o Răzvan Tănasă, care, servit de Teles, a făcut o cursă de 20-25 de metri până în zona centrală din fața careului mare, de unde a șutat imparabil, reușind primul său gol în Superligă, la 20 de ani.

Cele 3 puncte o aduc pe Oțelul la cota 26, pe locul 9, la egalitate de puncte cu U Cluj și la un punct de UTA Arad, prima clasată în zona de play out.

Dinamo București, cu două înfrângeri și o remiză în play out, rămâne pe loc direct retrogradabil, cu 16 puncte.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: dinamo bucureşti oţelul galaţi