x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinamo cere suspendarea lui Marian Iancu

Dinamo cere suspendarea lui Marian Iancu

25 Noi 2010   •   13:11
Dinamo cere suspendarea lui Marian Iancu
Sursa foto: /Intact Images
139242-marian-iancu-intact-images-20100203151615004.jpg

Clubul Dinamo a solicitat în această dimineaţă Comisiei de Disciplină din cadrul LPF să analizeze declaraţiile preşedintelui Consiliului de Administraţie al FC Timişoara, Marian Iancu, referitoare la un posibil aranjament în meciul cu Victoria Brăneşti, din etapa a 16-a.

"Declaratiile domnului Marian Iancu la GSP TV, mediatizate în presa centrală, nu pot fi trecute cu vederea. FC Dinamo s-a adresat Comisiei de Disciplină din cadrul LPF pentru a analiza afirmaţiile făcute de oficialul clubului timişorean. Plângerea are în vedere că domnul Iancu Marian a avut un comportament jignitor, calomnios şi care afectează imaginea fotbalului în general şi a SC Dinamo 1948 SA în special, drept pentru care vă rugăm să analizaţi prezenta şi să dispuneţi în consecinţă", se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al lui Dinamo.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat marţi, la GSP TV, că trei partide i s-au părut suspecte în acest tur de campionat, una dintre ele fiind cea dintre Victoria Brăneşti şi Dinamo, scor 2-4, din etapa trecută.

×