x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinu Vamă răspunde acuzaţiilor rivalilor: "Arbitraj prost! Ce să facem, să rejucăm meciul?"

Dinu Vamă răspunde acuzaţiilor rivalilor: "Arbitraj prost! Ce să facem, să rejucăm meciul?"

02 Noi 2010   •   00:00
Dinu Vamă răspunde acuzaţiilor rivalilor: "Arbitraj prost! Ce să facem, să rejucăm meciul?"
Sursa foto: /Intact Images

Preşedintele FC Rapid, Dinu Gheorghe, a declarat, luni seară, după remiza cu Pandurii, scor 1-1, că arbitrajul de la această partidă a fost prost şi a precizat că el nu controlează arbitrii, informează Mediafax.

"Nu am încercat să fac nici o alianţă cu Poli Timişoara împotriva granzilor. Bun, acum să vă zic de Borcea, care mă acuză că am făcut jaf la drumul mare. Să vă spună el de ce nu-l acuză pe Drăgănescu, ci pe Rapid? Pentru că acelaşi arbitru a favorizat-o pe Dinamo altădată. Eu l-am acuzat mereu pe Drăgănescu, iar azi a arbitrat prost. Eu nu controlez arbitrii. Nu mă interesează ce spune Borcea despre mine, că v-am zis, este hârtie igienică. Ce spune Becali mă mai interesează, că mi-e simpatic. Borcea este un "no name". Nu i-am zis lui Borcea că vreau , nu pot să am încredere într-un inculpat penal. Nu are de ce să-mi fie ruşine după meciul din seara asta, că nu am făcut nimic. Am recunoscut că arbitrajul a fost prost, acum ce să facem, să rejucăm meciul? O facem şi pe asta", a spus Dinu Gheorghe la Gsp TV.

Echipa Rapid Bucureşti a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul disputat, luni, pe teren propriu, în compania formaţiei Pandurii Târgu Jiu. Oaspeţii au reclamat neacordarea unui penalti la un fault asupra lui Orac şi anularea a două goluri marcate regulamentar, în repriza secundă, de Stromajer şi Vranjkovici.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Mugurel Drăgănescu (central), Bogdan Velicu, Vasile Marinescu (asistenţi) şi Teodor Crăciunescu (rezervă).

După această partidă, acţionarul FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat că a fost "jaf la drumul mare" şi că pe Dinu Gheorghe "îl roade invidia", iar finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a spus că a fost "cel mai mare furt din istoria fotbalului românesc" şi că preşedintele grupării giuleştene are legături cu arbitrii.

×
Subiecte în articol: liga 1