x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dorel Stoica şi Dilevski nu au plecat cu U Craiova în cantonament

Dorel Stoica şi Dilevski nu au plecat cu U Craiova în cantonament

17 Ian 2011   •   13:21
Dorel Stoica şi Dilevski nu au plecat cu U Craiova în cantonament
Sursa foto: /Intact Images
146894-.jpgJucătorii Răzvan Stanca, Dorel Stoica şi Alexandu Piţurcă nu au făcut deplasarea în cantonamentul Universităţii Craiova de la Govora, ultimul luându-şi rămas bun de la foştii săi colegi. De asemenea, mijlocaşul australian Spase Dilevski şi-a reziliat contractul cu gruparea olteană şi nu a mai făcut deplasarea la Govora.

Astfel, noul antrenor al formaţiei craiovene, Nicolo Napoli, va avea la dispoziţie în cantonamentul de o săptămână 25 de jucători: Hotoboc, Lung (portari), Dănănae, Buleică, Bărboianu, Buşu, Găman, Barbu, Iliev, Ciucă, Gugu, Gângioveanu, Gargorov, J. Nicolae, Roman, Surugiu, Ologu, Stoianof, Dina, Wobay, Crăciun, Prepeliţă, Firţulescu, M. Costea şi Fl. Costea (jucători de câmp).

În stagiul de pregătire al craiovenilor pot apărea şi alte modificări, pentru că sunt mulţi jucători care ar putea pleca de la Universitatea în perioada următoare. Sportivii aflaţi în această situaţie sunt bulgarii Iliev şi Gargorov, care şi-au depus memorii să devină liberi, Ciucă, pentru care oficialii clubului mai trebuie să plătească 50.000 de euro Gloriei Bistriţa, Wobay, aflat proape de un transfer la Kazan Lankaran şi Dina, în conflict cu tehnicianul Nicolo Napoli.

×