x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dorinel Munteanu a câştigat prima fază a procesului cu Steaua, care trebuie să-i plătească 300.000 de euro

Dorinel Munteanu a câştigat prima fază a procesului cu Steaua, care trebuie să-i plătească 300.000 de euro

03 Noi 2010   •   00:00
Dorinel Munteanu a câştigat prima fază a procesului cu Steaua, care trebuie să-i plătească 300.000 de euro

Tehnicianul Dorinel Munteanu a câştigat în primă instanţă procesul în care a solicitat despăgubiri de la FC Steaua,  Tribunalul Bucureşti admiţând, marţi, cererea antrenorului Oţelului de a i se plăti de către gruparea din Ghencea aproximativ 300.000 de euro. Decizia poate fi constestată la Curtea de Apel Bucureşti.

În 18 august, antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu, care a dat în judecată FC Steaua, spunea că el cere fostului său club "nişte hârtii" pe care trebuie să le depună la fiscul din Germania, ţară unde are domiciliul tehnicianul.

Preşedintele CA al FC Steaua din acea perioadă, Valeriu Argăseală, susţinea că Dorinel Munteanu o va păţi rău pentru că a trecut peste instanţele sportive: "Dorinel o va păţi rău, pentru că, dacă vroia să ne atace, trebuia s-o facă la instanţele sportive, nu la tribunal. I-am explicat că noi am plătit toate taxele şi impozitele pentru banii pe care i-a primit el de la Steaua", spunea Argăseală.

În replică, Munteanu declara că nu se teme de ameninţările preşedintelui stelist Valeriu Argăseală şi a precizat că Steaua refuză să-i elibereze fişa fiscală.

×
Subiecte în articol: liga 1