x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dorinel recunoaşte după derby-ul cu CFR: "Astăzi am câştigat un punct!"

Dorinel recunoaşte după derby-ul cu CFR: "Astăzi am câştigat un punct!"

31 Oct 2010   •   00:00
Dorinel recunoaşte după derby-ul cu CFR: "Astăzi am câştigat un punct!"
Sursa foto: /Intact Images

Antrenorul Oţelului Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat după remiza cu CFR Cluj, scor 1-1, în etapa a 13-a a Ligii I, că echipa sa a câştigat un punct în această partidă.

"Am câştigat un punct astăzi şi gândul mi-e deja la meciul cu Universitatea Craiova din etapa viitoare. Se pare că nu suntem încă obişnuiţi să jucăm cu un om în plus. Mulţumesc publicului şi cel mai mult îmi pare rău că nu am reuşit să le oferim o victorie", a spus Dorinel Munteanu la conferinţa de presă de după meci.

La rândul său, directorul general al Oţelului, Marius Stan, a apreciat că i-ar trece supărarea pentru egalul cu CFR dacă Oţelul va fi campioană de toamnă. "Chiar dacă este frustrant să primeşti gol în ultimul minut, consider că nu am pierdut două puncte, ci am câştigat unul. Ne-ar trece supărarea dacă am termina pe primul loc turul şi am fi campioana de toamnă. Am prins CFR-ul într-o zi bună. La final l-am îmbărbătat pe Dorinel şi pe jucătorii care erau prăbuşiţi în vestiar. Asta e viaţa, capul sus, mergem la Craiova", a mai spus Stan.

Jucătorul Sergiu Costin s-a declarat dezamăgit de rezultat, apreciind că Oţelul ar fi meritat victoria: "Sunt trist şi dezamăgit, meritam victoria şi îmi pare rău că nu am mai reuşit să ţinem de minge în finalul partidei. CFR este o echipă bună, iar noi am fost astăzi cel puţin la fel de buni ca ei".

Oţelul Galaţi a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida disputată, sâmbătă, pe teren propriu, în faţa campioanei CFR Cluj, în cadrul etapei a 13-a a Ligii I. Pentru Oţelul a marcat Iorga '58, în timp ce CFR a punctat prin Peralta '90.

×
Subiecte în articol: liga 1