x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dorinel se teme de ultima clasată

Dorinel se teme de ultima clasată

03 Dec 2010   •   13:31
Dorinel se teme de ultima clasată
Sursa foto: /Reuters
140850-.jpg

Oţelul are un avans de 3 puncte după terminarea turului, dar antrenorul gălăţenilor, Dorinel Munteanu, doreşte să-şi menţină poziţia de lider şi la finalul anului: şi-a avertizat elevii să trateze foarte serios partida cu ultima clasată, Sportul Studenţesc, de duminică.

"Sunt convins că returul va fi mai greu decât turul, din toate punctele de vedere! Duminică vom avea un joc extrem de greu cu Sportul, o echipă imprevizibilă, o echipă cu jucători valoroşi, care poate oricând să producă o surpriză. Vreau să fim concentraţi, să avem o atitudine foarte bună. Vacanţa începe abia după cele două jocuri din retur programate în acest an şi sunt convins că băieţii noştri vor înţelege acest lucru şi vor da maximum pentru aceste jocuri importante şi grele", a spus Munteanu la conferinţa de presă de dinaintea meciului.

"Sportul periculoasă fiindcă ocupă ultima poziţie, deşi are un lot valoros. Nu suntem favoriţi la acest meci şi trebuie să dăm totul pentru a obţine victoria după cele 90 de minute. De ce este cel mai greu meci? Pentru că joacă prima cu ultima clasată, de aceea voi mai avea discuţii cu băieţii ca să-i conştientizez. Sportul vine practic să-şi joace una dintre ultimele şanse din acest an", a mai declarat antrenorul liderului.

×