x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dorinel vrea măcar un punct în duelul primelor două clasate

Dorinel vrea măcar un punct în duelul primelor două clasate

18 Noi 2010   •   20:06
Dorinel vrea măcar un punct în duelul primelor două clasate
Sursa foto: /Intact Images
138242-20101004131057044.jpg

Antrenorul liderului Oţelul, Dorinel Munteanu, s-ar mulţumi şi cu o remiză pe terenul celei de-a doua clasate în Liga I, FC Timişoara, în cel mai important meci al etapei a 16-a.

"Nu ştiu dacă este derbiul campionatului, dar cu siguranţă este un meci foarte important, pentru că se întâlnesc ocupantele primelor două poziţii din clasament. Lumea trebuie să accepte acest lucru. Sper să fie un spectacol deosebit. Va fi foarte greu, întâlnim o echipă formată din jucători foarte valoroşi, o echipă neînvinsă până acum în campionat. Depinde de noi să îi provocăm Timişoarei prima înfrângere", a spus Munteanu.

"Poate, luaţi individual, jucătorii Timişoarei ar fi mai valoroşi decât ai noştri, dar fotbalul este un sport de echipă şi duminică vor avea câştig de cauză cei care vor arăta mai mult decât ceilalţi ca o adevărată echipă. Sper să trimit în teren un unsprezece unit, omogen, care să facă totul pentru a obţine cel puţin un punct. Ştiu despre Timişoara aproape totul, pericolul nu vine neapărat de la Zicu, ci de la întreaga echipă. Jucătorii mei trebuie să fie conştienţi că îi aşteaptă un joc foarte dificil", a mai declarat tehnicianul Oţelului.

×