x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FCSB a câștigat la Sf.Gheorghe

FCSB a câștigat la Sf.Gheorghe

de Redacția Jurnalul    |    29 Sep 2024   •   23:42
FCSB a câștigat la Sf.Gheorghe
Sursa foto: FCSB

FCSB a obținut duminică seara o victorie importantă în deplasare, la Sf.Gheorghe. FCSB a învins-o pe Sepsi. Partida a făcut parte din etapa a 11-a a Superligii de fotbal.

Partida Sepsi Sf.Gheorghe-FCSB s-a încheiat cu victoria oaspeților, scor 1-0. Florin Tănase a înscris în minutul 15 pentru bucureșteni. A fost singurul gol al partidei deși au mai fost ocazii la ambele porți.

În urma acestui rezultat FCSB obține a treia victorie și urcă pe locul 10 în clasament. Într-un start prost de campionat, campioana a reușit să adune doar 13 puncte în 10 partide. Sepsi stă mai prost. A jucat 11 meciuri, a obținut doar 11 puncte și se află pe locul 13.

Tot duminică s-a jucat și partida Gloria Buzău-Farul Constanța. Gazdele s-u impus cu 1-0.

Sâmbătă, Poli Iași a trecut de U Cluj, scor 1-0, iar ardelenii au suferit prima înfrângere din acest campionat. CFR Cluj a fost învinsă pe teren propriu de UTA Arad, 1-3, iar Rapid București și Oțelul Galați au terminat la egalitate, 0-0.

Vineri, în primele meciuri ale etapei a 11-a Petrolul Ploiești a învins la scor pe Hermannstadt, 4-1, iar Dinamo București nu a reușit decât un rezultat de egalitate 2-2, pe teren propriu cu FC Botoșani.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: FCSB Sepsi OSK Sf. Gheorghe