x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FCSB este noua campioană a României. Sărbătoare pe Arena Națională

FCSB este noua campioană a României. Sărbătoare pe Arena Națională

de Redacția Jurnalul    |    11 Mai 2024   •   22:44
FCSB este noua campioană a României. Sărbătoare pe Arena Națională
Sursa foto: Hepta

CFR Cluj a învins FCSB în deplasare și a trecut pe locul 2 în Superliga de fotbal.

CFR Cluj a învins-o sâmbătă seară pe FCSB, 1-0 (0-0), într-o partidă disputată pe Arena Națională, în etapa a 9-a din play-off-ul Superligii de fotbal.

Singurul gol al partidei a fost marcat de Otele, în minutul, 76, dintr-o ”foarfecă”.

Pentru FCSB rezultatul nu mai contează din punct de vedere al clasamentului, întrucât își adjudecase deja titlul de campioană.

CFR este acum pe locul 2, cu 43 de puncte, fiind urmată de Universitatea Craiova, cu 40 de puncte, care are însă un meci mai puțin disputat. Craiova va juca luni în deplasare cu Farul.

Gigi Becali: O să întăresc echipa, iau 6-7 jucători

„Regret doar că voiam să câștigăm pentru a-l ajuta pe Hagi, pe Gică. Dar nu asta este problema. Suntem campioni. Problema este ce facem mai departe. Eu voiam campionatul pentru a juca pe ruta campioanelor în Liga Campionilor.

O să întăresc echipa, iau 6-7 jucători. Am vorbit cu el, a zis că are ofertă și de la Gică. A vorbit Coman cu el, a zis că dacă îi dau 20.000 vine la noi. Eu îi dau, dar acum, dacă nu vrea să vină, să nu vină.

O să vedeți, iau sigur 2-3 atacanți. Nu știu care sunt, nu e vorbit, dar iau 2-3 atacanți! Și îl vom avea pe Coman în preliminarii”, a declarat Gigi Becali.

 

×