x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FCSB, victorie la Sf.Gheorghe!

FCSB, victorie la Sf.Gheorghe!

de Redacția Jurnalul    |    03 Apr 2023   •   22:35
FCSB, victorie la Sf.Gheorghe!
Sursa foto: FCSB

FCSB a câștigat, luni, partida disputată în deplasare cu formația Sepsi Sf.Gheorghe și a rămas în cursa pentru titlu. Întâlnirea a fost ultima din etapa a II-a a play-offului Superligii de fotbal.

Partida Sepsi Sf.Gheorghe-FCSB s-a încheiat cu scorul 1-2. Scorul a fost deschis în minutul 6 printr-un autogol al fundașului de la FCSB, Risto Radunovic. El a deviat în propria poartă șutul puternic al unui adversar.

Bucureștenii au egalat două minute mai târziu după ce atacantul italian Andrea Compagno a urmărit o minge în careul ardelenilor și l-a lobat pe portarul Roland Niczuly. Apoi, bucureștenii au întors rezultatul în minutul 19 prin golul înscris de Florinel Coman.

În minutul 63, arbitrul Sebastian Colțescu a anulat un gol al covăsnenilor după consultarea sistemului VAR. Centralul a stabilit că atacantul Pavol Safranko a înscris din poziție de ofsaid.

În urma acestui rezultat, FCSB s-a apropiat de primele două clasate în clasament, Farul Constanța și CFR Cluj. Bucureștenii au 33 de puncte și se află pe locul 3, la 3 puncte distanță de constănțeni și la un punct în urma ardelenilor. Gazdele au rămas pe ultimul loc din seria de play-off, având 21 de puncte.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: fcsb Sepsi Sf.Gheorghe