x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Finala campionatului

Finala campionatului

de Marius Mihalcea    |    12 Mai 2011   •   21:34
Finala campionatului
Sursa foto: /Gazeta Sporturilor/Intact Images

165148-gsp-intact-20101122152326015.jpgRăzboi total între cele două tabere înaintea partidei care ar putea oferi numele viitoarei campioane a României şi implicit pe cel al grupării care îşi va rotunji substanţial bugetul din banii ce-i vor reveni de la UEFA doar pentru simpla participare în grupele Ligii Campionilor!

„Vrem să jucăm care pe care şi cine este mai bun să câştige. Fără alte şemecherii şi lucruri necurate”, a spus bănăţeanul Andrei Zăgrean, care, la fel ca şi patronul său, Marian Iancu, se teme că Oţelul ar putea fi din nou avantajată de arbitri, cum s-a întâm­plat adesea în ultima vreme. Antre­norul grupării de pe Bega, Du­şan Uhrin jr., are deja calculele fă­cute: „Este obligatoriu să câştigăm acest meci, nu putem sta la mâna re­zultatelor din ultima etapă. Vom ju­ca ofensiv la Galaţi”. De partea cea­lal­tă, tehnicianul Oţelului, Do­rinel Mun­teanu, mizează pe calitatea ju­cătorilor săi: „Mai avem doar doi adversari cărora trebuie să le facem faţă, Timişoara şi Astra, în ultima etapă. Suntem la 180 de minute sau poa­te chiar 90 de minute de un vis ce poate deveni realitate. Toată lumea a spus că nu vom rezista până la sfârşit, dar uite că am rezistat”. Me­ciul se va disputa cu casa închisă, du­pă ce biletele scoase la vânzare de că­tre organizatori s-au epuizat în nu­mai trei ore. În tribunele stadionului din Galaţi vor fi şi 400 de fani timişoreni.

Arbitrează Dumitru
Robert Dumitru – la centru, Zoltan Szekely şi Auel Oniţă,  arbitri asistenţi. Aceasta este, potrivit unor surse din cadrul CCA, componen­ţa brigăzii de arbitri care va oficia la meciul de la Galaţi. „Arbitrii ca­re sunt delegaţi la această partidă au fost deja anunţaţi. Ei trebuie să fie conştienţi că se află în faţa unui examen foarte important. Cine greşeşte plăteşte. Cei de la FIFA şi de la UEFA au transmis că trebuie să tratăm cu mare responsabilitate aceste momen­te”, s-a limitat să spună şeful CCA, Vasile Avram.

×
Subiecte în articol: fotbal intern