x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Finul Pandele i-a pus o „piedică” nașului Becali: „Să iei primă de la adversarul meu, mie nu-mi vine să cred”

Finul Pandele i-a pus o „piedică” nașului Becali: „Să iei primă de la adversarul meu, mie nu-mi vine să cred”

15 Mai 2022   •   08:35
Finul Pandele i-a pus o „piedică” nașului Becali: „Să iei primă de la adversarul meu, mie nu-mi vine să cred”

Gigi Becali a făcut acuzații dure la adresa finului Pandele după ce Voluntari a încurcat-o pe FCSB în cursa pentru câștigarea campionatului. Echipa din Berceni are acum șanse foarte mici pentru ocuparea primului loc.

”Știi ce s-a întâmplat de erau așa disperați? Au jucat pe 1.500 de euro, le-a dat Primăria, iar 3.000 le-a dat de la CFR. N-ai ce să zici. Le-a dat Primăria 1.500.

Mi-au spus unii de acolo din echipă, că spun unii despre ce e vorba. N-are rost. Conducerea Primăriei le-a dat 1.500 de euro, e regulamentar să dea. Mă deranjează că a luat primă de la CFR.

Să iei primă de la adversarul meu, mie nu-mi vine să cred. Mi-a zis cineva «Băi, Gigi, tu ai inspirație în multe, dar tu ești prost la oameni». Eu iubesc oamenii și nu am cum să n-am încredere în ei. Când ajungi așa, zic că «Bă, e adevărat că sunt idiot».

Nu știu la cine mă refer, mă refer la faptul că o echipă a luat primă de 3.000 de euro de la CFR. Noi avem prieteni pe la echipă, avem rude la echipă acolo, la Voluntari, și știm. Oamenii ne-au spus dinainte”, a declarat Gigi Becali, la Digisport.

FCSB a scăpat printre degete victoria în meciul cu FC Voluntari, terminat la egalitate, 2-2 (1-1), sâmbătă seara, pe Arena Naţională, în etapa a noua, penultima a fazei play-off a Ligii I de fotbal.,după golurile marcate de către Andrei Cordea, în minutul 44, și Florin Tănase, în minutul 72, respectiv Adam Nemec, în minutul 45+2, și Cristi Costin, în minutul 88.

×
Subiecte în articol: gigi becali