x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Fiscul a pus sechestru pe jucătorii Craiovei

Fiscul a pus sechestru pe jucătorii Craiovei

09 Feb 2011   •   17:52
Fiscul a pus sechestru pe jucătorii Craiovei
Sursa foto: /Intact Images
151006-act-images-20090817101021009.jpg

Universitatea Craiova nu mai poate face transferuri decât cu înştiinţarea fiscului, care a pus sechestru pe drepturile federative ale jucătorilor în contul datoriilor de peste două milioane de euro pe care clubul oltean le are faţă de statul român.

"Am primit o hârtie de la fisc, dar nu este mare lucru. Asta înseamnă că de acum înainte nu trebuie să înceteze raporturile contractuale cu jucătorii fără ştirea Fiscului. Avem o datorie de aproximativ 2 milioane de euro. Asta mai înseamnă şi că Fiscul va lua acum parte la procesul cu LPF legat de Găman şi Bărboianu, pentru că noi considerăm că valoarea celor doi se ridică la 4 milioane de euro, iar banii ar fi putut ajunge în contul fiscului", a spus patronul Adrian Mititelu la Sport.ro.

"Trei milioane de euro erau banii Universităţii dacă l-am fi transferat pe Găman. Ne-au sunat ieri şi cei de la Vitesse şi ne-au întrebat care este situaţia jucătorului. Această mânărie a fost făcută cu Piţurcă, este o fraudă mare. Jucătorii se vor întoarce la Craiova. Noi vom depune o plângere penală împotriva lui Piţurcă pentru fraudarea clubului", a mai spus Mititelu.

Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor a LPF a amânat pentru marţi, 15 februarie, cazul jucătorilor Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu, care au cerut să fie declaraţi liberi de contract după conflictul cu Universitatea Craiova.

Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu au cerut LPF să-i declare jucători liberi de contract, în baza unor dezlegări în alb, pe care patronul Adrian Mititelu i le-a dat fostului tehnician Victor Piţurcă.

×