x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gălăţenii rămân optimişti: "Vom termina anul pe primul loc!"

Gălăţenii rămân optimişti: "Vom termina anul pe primul loc!"

21 Noi 2010   •   23:10
Gălăţenii rămân optimişti: "Vom termina anul pe primul loc!"
Sursa foto: /Intact Images
138661-20101101160206035.jpg

Ajunşi din urmă de Timişoara după ce au pierdut duelul direct din etapa a 16-a, scor 0-2, gălăţenii rămân optimişti că îşi pot păstra avansul minim în clasament până la finalul anului.

"Timişoara a profitat de un cadou făcut de fundaşul meu central. Ăsta e fotbalul, n-a fost să fie. Sunt puţin dezamăgit, nu fac însă o tragedie, mai avem 3 meciuri anul ăsta şi trebuie să le câştigăm. Vreau să-l felicit pe Cosmin Contra, a reuşit să cîştige, s-a apropiat la un punct de noi", a spus Munteanu după meci la conferinţa de presă de după meci.

"Nu vreau să comentez arbitrajul, dar a fost penalty la Antal, a fost cartonaş galben sau roşu la Alexa, dar arbitrul n-a văzut. Dar deciziile nu au influenţat jocul. Dacă marcam noi primii în prima şi a doua repriză, altul era jocul. Noi nu vom ceda, vom încerca să ne menţinem poziţia până la final", a mai declarat tehnicianul gălăţean.

'Din păcate, n-am avut inspiraţia să exploatăm unele momente cheie avute la 0-0. Nu ne vom transforma şi noi în cei care latră tot timpul pe la TV, este evident că greşelile lui Haţegan s-au datorat presiunii puse de Timişoara înaintea partidei. E evident că Haţegan a încercat să nu-i supere pe timişoreni. Dacă vrei să obţii ceva în ţara asta, trebuie să apari zi de zi, să înjuri arbitrul toată săptămâna şi alte lucruri. Am jucat un fotbal destul de plăcut, de spectaculos, nu mi-e ruşine cu echipa mea. Vă spun cu certitudine că vom termina turul prelungit pe primul loc. E prea lungă discuţia pentru tot sezonul", a declarat la final şi preşedintele Oţelului, Marius Stan.

×