x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gică Hagi, prezentat oficial la Galatasaray: "Este o mare provocare, sper să fie mai bine decât prima oară!"

Gică Hagi, prezentat oficial la Galatasaray: "Este o mare provocare, sper să fie mai bine decât prima oară!"

22 Oct 2010   •   00:00
Gică Hagi, prezentat oficial la Galatasaray: "Este o mare provocare, sper să fie mai bine decât prima oară!"

Tehnicianul român Gheorghe Hagi a fost prezentat oficial în această după-amiază în funcţia de antrenor al grupării turce Galatasaray Istanbul, în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc la cantonamentul echipei de la Florya.

În momentul în care Hagi a ajuns la conferinţa de presă, suporterii lui Galatasaray au escaladat porţile de acces şi unii dintre ei i-au sărutat mâinile lui Gheorghe Hagi. Cei 50 de suporteri au cântat încontinuu "I love you, Hagi", atât înaintea, cât şi în timpul conferinţei.

La începutul conferinţei de presă, cei prezenţi au făcut fotografia oficială, după care vicepreşedintele clubului, Yigit Şardan, a povestit filmul numirii lui Hagi după despărţirea de Frank Rijkaard şi refuzul lui Fatih Terim.

"În primul rând imi pare bine că ne vedem din nou, prezenţa voastră aici în număr atât de mare înseamnă că am făcut ceva în Turcia, atât ca jucător, cât şi ca antrenor, aşa că vă mulţumesc încă o dată. Am ales Galatasaray într-un moment dificil pentru simplul fapt că e un club mare, poate cel mai bun din Turcia, şi o mare provocare pentru mine personal. Am spus-o mereu, pentru mine e o onoare mare să antrenez aici. Ştiu că e un moment dificil, dar o să încerc să fac lucrurile să meargă bine, dacă nu credeam asta nu aş fi venit aici. Galata are un potenţial mare şi sper să fac mai bine decât am făcut prima oară, pentru primul an, iar pentru al doilea să am şansa să joc în cupele europene", au fost primele cuvinte ale lui Hagi la prezentare.

Referitor la meciul său de debut, cu rivala Fenerbahce, de duminică, Hagi a spus: "În două zile trebuie să fac cu noul staff multe, să cunosc jucătorii şi starea lor psihică, să formez o echipă competitivă şi să mergem să ne batem, pentru că noi suntem Galatasaray. Dar eu nu am venit pentru un meci aici, deşi vom face totul să câştigăm".

Gică Hagi va redebuta pe banca tehnică a lui Galatasaray duminică, în meciul pe care formaţia "Cim-Bom" îl va disputa în deplasare pe stadionul Sukru Saracoglu al marii rivale Fenerbahce. În ultima confruntare directă cu Fener avându-l pe Hagi pe bancă, Galata a câştigat cu 5-1 în finala Cupei Turciei din 2005.

Vezi rezumatul finalei Cupei Turciei Galata-Fener 5-1




Hagi a semnat contractul cu Galata chiar în ziua în care fiul său, Ianis, împlineşte 12 ani: "Vedeţi cât de importantă e Galatasaray pentru mine, dacă de ziua fiului meu eu sunt aici. Referitor la discuţiile cu Mutu nu e nimic adevărat, abia am ajuns aici, nici nu am avut timp să mă aşez. Va veni şi timpul să facem o analiză, dacă mai e nevoie de transferuri în iarnă, dar nu e momentul acum".

×
Subiecte în articol: stiri