x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gigi Becali, atac dur la şeful FRF: "E circar, să plece!" (video)

Gigi Becali, atac dur la şeful FRF: "E circar, să plece!" (video)

26 Noi 2010   •   17:53
Gigi Becali, atac dur la şeful FRF: "E circar, să plece!" (video)
Sursa foto: /Intact Images

139623-20100811162352003.jpgPatronul Stelei, Gigi Becali, şi-a dat din nou în petec. Rugat să comenteze afirmaţia lui Mircea Sandu, potrivit căreia în fotbalul românesc nu există patroni de fotbal, "doar circari care îşi creditează cluburile şi nu investesc atât de mult pe cât declară", Becali a răbufnit.

"Mircea Sandu este circar, nu eu! Este tralala, un nenorocit. El ne-a jignit. Noi, patronii, nu suntem circari. Să îşi vadă de treaba lui! El o ia razna. Păi, ştii tu cum se câştigă banii? El habar nu are. Măcar să  fi avut noţiuni de comerţ şi despre ceea ce înseamnă societăţile comerciale. Pentru declaraţia făcută, ar trebui dat afară. Asta ar trebui. Dar cu cine să faci o Adunare Generală? Nu am cum să nu-i răspund pentru obrăzniciile lui", a spus Becali.

"Pe ce bază stă el la Federaţie? L-am lăsat pentru că era bolnav, dar dacă eşti bolnav, lasă-l pe unul sănătos! Băi, vagabondule, circarule, tu eşti circar! Băi nenorocitule, cum îţi permiţi tu, mă, aşa ceva? Eşti nebun?", a mai zis Becali.

În replică, Sandu a răspuns cu un comunicat postat pe site-ul oficial al FRF: "Anunţ public faptul că mă voi folosi de dreptul meu constituţional de a apela la toate pârghiile legislaţiei statului român, precum şi la cele ale regulamentelor fotbalistice şi sportive româneşti şi internaţionale, toate aflate în vigoare, pentru a stopa o dată pentru totdeauna acest tip de apariţii şi de comportament, care nu au nimic comun cu sportul, cu o societate democratică în adevăratul înţeles al cuvântului şi, îndeosebi, cu civilizaţia", a reacţionat şeful FRF.

×