x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gigi Becali: "Sorin Cârţu a zis că mă ajută"

Gigi Becali: "Sorin Cârţu a zis că mă ajută"

07 Mar 2011   •   20:33
Gigi Becali: "Sorin Cârţu a zis că mă ajută"
Sursa foto: /Intact Images
155276-147192-.jpgPatronul Stelei, Gigi Becali, a confirmat în această seară, la Antena 3, că l-a contactat pe Sorin Cârţu şi i-a propus să antreneze echipa din Ghencea până la finalul campionatului.

”Singura variantă de antrenor, cu care am şi discutat, e Sorin Cârţu. Nu vreau să facem contract, e vorba de 3 luni de zile, în care sa vii să mă ajuţi, şi după 3 luni de zile tragem linie şi vedem. În funcţie de clasament, în funcţie de jocul echipei, discutăm. Nu va antrena fără bani, asta e ceea ce vă pot spune sigur. Nu pot să las echipa fărî antrenor. Sorin a zis că mă ajută!", a spus Becali.

”I-am spus lui MM ca nu e bine să fie duşmănie între el şi Sorin. Pacea o iubeşte Dumnezeu. De multe ori am vrut să-l iau pe Cârţu. N-a fost să fie, a fost la alte echipe pănă acum. Cârţu trebuie să îi convingă pe suporteri că merită şi poate să antreneze Steaua. Să dea Dumnezu ca Sorin Cârţu să facă treabă şi să rămînă la Steaua. Cârţu a zis că va juca cu tinerii. Dacă vine nu voi putea să îi impun lui nimic, doar ne vom consulta. De la noul antrenor vreau sa facă un proiect de viitor şi de întinerire a echipei. Sezonul ăsta e compromis, chiar dacă eu mai sper. Cel mai important lucru e să dea o nuanţă de spectacol în joc”, a mai spus patronul Stelei.

×