x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gigi s-a săturat şi de Cârţu: "Cu Lăcătuş tot mai jucam ceva"

Gigi s-a săturat şi de Cârţu: "Cu Lăcătuş tot mai jucam ceva"

28 Apr 2011   •   23:04
Gigi s-a săturat şi de Cârţu: "Cu Lăcătuş tot mai jucam ceva"
Sursa foto: /Intact Images

După remiza de la severin cu Pandurii, Gigi Becali a lansat primul atac către antrenorul Sorin Cârţu, spunând că echipa este în regres faţă de perioadă când era pregătită de Marius Lăcătuş.

 "Jocul frumos tot Pandurii l-a făcut. Mai bine că s-a întâmplat aşa, ca să nu mai tremur cinci etape. Nu mă mai interesează fotbalul, nici nu mă uit. Eu ori sunt pe locul 1, ori nu sunt şi atunci îmi văd de treaba mea. Ne axăm pe Cupă, sper să o câştigă, dar în felul ăsta nu putem să câştigăm nimic. Se întâmplă ceva, dar nu ştiu ce. Cred că e debandandă la echipă. Meme nu vrea să se bage ca să nu-l deranjeze pe Sorin, a spus să intre jucătorii în cantonament după meci, Sorin i-a lăsat să plece. Meme mi-a zis că nu se mai bagă, să nu se interpreteze. Eu ce să mai zic? La Steaua, trebuie antrenor de antrenor, cu personalitate", a spus Becali la GSP TV.

"N-aţi văzut că Bonfim s-a răstit la antrenor când l-a schimbat? Înseamnă că antrenorul n-are răutate. Bonfim are o sancţiune de 30.000 de euro, eu i-am zis că poate fi anulată sau micşorată dacă joacă bine. Ce să mai zic, eu i-am luat de buni pe Ricardo sau Bonfim. Eu consider că am fost bătuţi, la fotbal am fost bătuţi clar.  Maicon, ce să spun despre Maicon? A dat două goluri...şi dacă a dat două goluri ce? Când are mingea la picior nu ştie ce să facă cu ea. Am dat 800.000 de euro pe Răduţ şi am zis că o să fie jucător, dar ce să fie? Dacă jucătorii de la Pandurii ar puta tricoul sfânt al Stelei, ar lua titlul", a declarat Gigi Becali.

"Pe timpul lui Lăcătuş tot mai jucam ceva, acum suntem în regres. După ce a venit Cârţu s+a mai văzut ceva, dar probabil era tot ce lăsase Lăcătuş", a venit lovitura decisivă din partea patronului.

"Toţi jucătorii m-au dezamăgit în prima repriză, în mod normal aş fi făcut 5-6 schimbări. Mă bucur că au înţeles ce le-am transmis la pauză. Nu mă pot supăra opiniile lui Gigi, nu pot să îi repar greşelile lui în anii care au trecut. Dacă are motive să ne despărţim poate să o spună faţă în faţă, aşa cum m-a căutat cînd a avut nevoie de mine", a replicat Cârţu la Digi Sport.

×