x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Grigoraş s-ar mulţumi şi cu o remiză la Urziceni

Grigoraş s-ar mulţumi şi cu o remiză la Urziceni

03 Dec 2010   •   18:22
Grigoraş s-ar mulţumi şi cu o remiză la Urziceni
Sursa foto: /Intact Images

140990-20101026135153016.jpgAntrenorul Petre Grigoraş a declarat că meciul din deplasare cu Unirea Urziceni, de duminică, este unul foarte important pentru Pandurii, deoarece cele două formaţii se află la egalitate de puncte, pe locuri retrogradabile.

"Cu Urziceni suntem la egalitate de puncte, pe locuri retrogradabile. Sunt extrem de importante aceste puncte şi pot spune că orice rezultat în afara eşecului este bun pentru noi. Nu sunt adeptul meciurilor de şase puncte, dar recunosc că luni avem un meci foarte important. E bine să ai rezultate bune contra echipelor cu care te baţi acolo jos”, a spus Grigoraş.

"Pandurii este pe locul 16, la trei puncte de locul nouă, dar este un campionat echilibrat. Echipa noastră a pierdut la Brăneşti, Astra şi Bistriţa de o manieră categorică. Am mai reuşit să facem ceva cu Braşov şi Târgu Mureş. Dar încă e greu, aşa că orice punct câştigat e important. Nu ne-au ajutat nici rezultatele şi, în condiţiile în care am făcut trei victorii, două remize şi am pierdut două meciuri, am rămas tot în situaţie de retrogradare", a mai declarat tehnicianul

×