x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Hagi a redebutat la Galata cu o remiză "albă" în derby-ul cu marea rivală Fenerbahce

Hagi a redebutat la Galata cu o remiză "albă" în derby-ul cu marea rivală Fenerbahce

24 Oct 2010   •   00:00
Hagi a redebutat la Galata cu o remiză "albă" în derby-ul cu marea rivală Fenerbahce
Sursa foto: /Reuters

Revenit pe banca tehnică a echipei Galatasaray Istanbul după cinci ani şi jumătate, Gheorghe Hagi a redebutat  la conducerea formaţiei sale de suflet tocmai împotriva marii rivale Fenerbahce, în faţa căreia a obţinut un rezultat de egalitate, scor 0-0, în etapa a 9-a din Süper Lig.

Deşi a avut la dispoziţie doar două zile pentru a pregăti acest meci şi fără să se poată baza pe  vedetele Arda Turan, Harry Kewell şi Milan baros (accidentaţi), Hagi a reuşit să pună la punct o tactică excelentă şi să-şi aşeze perfect echipa pe un teren unde Galata nu a cîştigat de foarte multă vreme.

Astfel, Hagi revine la echipa "Cim-Bom" cu un egal important pe terenul rivalei din partea asiatică a Istanbulului, iar în următoarele două meciuri va întâlni pe "Ali Sami Yen" echipa de pe locul 4, Antalyaspor, şi apoi în deplasare pe Trabzonspor, două obstacole dificile în tentativa sa de a readuce Galata în lupta pentru titlu.

După această remiză, Galatasaray rămâne pe locul 9 cu 13 puncte, la 10 distanţă de liderul Bursaspor.

Au evoluat următoarele echipe:

Fenerbahce: Volkan - Gökhan Gonul, Lugano, Yobo, Caner - Dia (73 Kazim Richards), Emre Belozoglu, Mehmet Topuz, Stoch - Alex (70 Semih), Niang. Antrenor: Aykut Kocaman.

Galatasaray: Aykut - Sabri, Servet Çetin, Neill, Hakan Balta - Elano (76 Emre Colak), Ayhan Akman, Sarp, Cana (65 Şerkan Kurtuluş) - Misimovici (55 Bariş Özbek '55), Pino. Antrenor: Gheorghe Hagi.

×
Subiecte în articol: stiri