x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Hagi îl ademeneşte pe Ronaldinho cu un salariu de 10 milioane de euro!

Hagi îl ademeneşte pe Ronaldinho cu un salariu de 10 milioane de euro!

04 Noi 2010   •   00:00
Hagi îl ademeneşte pe Ronaldinho cu un salariu de 10 milioane de euro!
Sursa foto: /Reuters

Potrivit unei informaţii publicată de cotidianul turc Akşam, Gheorghe Hagi doreşte să-l transfere în pauza de iarnă pe starul brazilian al Milanului, Ronaldinho, antrenorul român luând deja legătura cu fratele şi impresarul fotbalistului, Roberto de Assis.

"Tehnicianul român a discutat la telefon cu fratele celebrului fotbalist. El a prezentat conducerii un raport în care este menţionată şi valoarea jucătorului, 10 milioane de euro. Înţelegerea va fi parafată în pauza conpetiţională din iarnă, iar dacă vor exista probleme, acordul se va încheia la finalul sezonului", notează Akşam, care menţionează că Ronaldinho nu este fericit în Italia şi ar vrea să plece de acolo. "Dinţosul" mai are contract cu AC Milan până în vara anului viitor.

În acelaşi timp, site-ul www.haberoku.net scrie că printre jucătorii doriţi de Hagi la Galata se numără şi atacantul ivorian al campioanei României CFR Cluj, Lacina Traore, cotat de oficialii ardeleni la 6 milioane de euro.

Potrivit cotidianului Milliyet, preşedintele clubului Galatasaray, Adnan Polat, s-a declarat optimist în privinţa şanselor echipei cu Hagi pe banca tehhnică. "Hagi este o persoană care cunoaşte foarte bine Turcia, atmosfera din Kadikoy şi importanţa derby-ului cu Fenerbahce (n.r. - meciul s-a disputat în urmă cu două weekenduri şi s-a încheiat nedecis, 0-0). Am lăsat totul pe mâna lui. Este foarte importantă motivaţia, pentru a avea un joc bun, iar Hagi a făcut acest lucru, a motivat echipa pentru derbi. Se pot schimba multe în acest sezon. Suntem optimişti în ceea ce îi priveşte pe Hagi şi echipa", a spus Polat.

×
Subiecte în articol: stiri